Latvijas Radio 2 šefs uzrakstījis atlūgumu
foto: LETA
Armīns Ronis Latvijas Radio strādājis teju 20 gadus,
Slavenības
2019. gada 4. janvārī, 12:37

Latvijas Radio 2 šefs uzrakstījis atlūgumu

Jauns.lv

Latvijas Radio 2 direktors Armīns Ronis uzrakstījis iesniegumu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu, portālu Jauns.lv informēja Latvijas Radio Komunikācijas daļas vadītāja Ieva Aile.

Latvijas Radio 2 šefs uzrakstījis atlūgumu...

Pēc Roņa iesnieguma, darba tiesiskās attiecības tiks izbeigtas pēc projekta “Muzikālā Banka” noslēguma ceremonijas šā gada 9. februārī.

Armīns Ronis Latvijas Radio strādājis teju 20 gadus, no kuriem pēdējos 12 gadus sekmīgi vadījis latviešu populārās mūzikas kanālu Latvijas Radio 2. Ronis portālam Jauns.lv atzina, ka šobrīd komentārus sniegt nevēloties.

Aizkulises. Kā 11. aprīlī hallē “Arēna Rīga” Latvijas Radio 2 svinēja 20. jubilejas koncertu.

Latvijas Radio 2 20. jubilejas koncerta aizkulisēs “Arēnā Rīga”

Aizkulises. Kā 11. aprīlī hallē “Arēna Rīga” Latvijas Radio 2 svinēja 20. jubilejas koncertu.

Kā norāda Aile, pateicoties programmas formātam, kā arī profesionālai vadībai un komandas darbam, LR2 no visām Latvijas radio stacijām ir klausītākā raidstacija ar 19,8% tirgus daļu, kura ik dienu sasniedz ap 243 000 klausītāju. Latvijas Radio ir pateicīgs Roņa kungam par ražīgo darba cēlienu un ieguldījumu LR2 kanāla attīstībā.

Jautājums par Latvijas Radio 2 jauno vadību tiks risināts pēc projekta “Muzikālā Banka” noslēguma pasākuma - apmēram februāra vidū.