foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: Šlesers, Krištopans, Domburs un citi ietekmīgi ļaudis pulcējas Jūlija Krūmiņa 75. jubilejas svinībās
2018. gada 16. decembris, 09:33

FOTO: Šlesers, Krištopans, Domburs un citi ietekmīgi ļaudis pulcējas Jūlija Krūmiņa 75. jubilejas svinībās

Jauns.lv

15. decembra vakarā ar grandiozu balli un prominentiem viesiem Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē 75.jubileju atzīmēja skandalozais uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš.

foto: Mārtiņš Ziders
Jūlijam Krūmiņam - 75!

"Tā kā liktens man lēmis pirms 75 gadiem pēc senču kalendāra piedzimt ziemas saulgriežu mēnesī, mīļi lūdzu būt kopā ar mani jubilejas vakarā un kino filmas "Iļğuciema pašpuika" izrādīšanā," ielūgdams viesus, vēstījis gaviļnieks.

Jūlija Krūmiņa 75 gadu jubilejas viesi

15. decembra vakarā ar grandiozu balli un prominentiem viesiem Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē 75. jubileju atzīmēja skandalozais uzņēmējs Jūlijs ...

gallery icon

Viņa sveicēju lokā bija ne tikai kuplā radu saime, bet arī ietekmīgi un ievērojami draugi - ekspremjers Vilis Krištopans, bijušais politiķis Ainārs Šlesers, uzņēmēja Irēna Pulkinena, žurnālists Jānis Domburs, arhibīskaps Jānis Vanags, dzejnieks Jānis Peters, Latvijas gāzes padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Savickis, Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents Vitālijs Gavrilovs un daudzi daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Svinētājus Jūlijs Krūmiņš mudināja nākt pie viņa bez ziediem, to vietā par puķēm ietaupīto naudu (vai vairāk, pēc katra paša vēlēšanās un iespējām) veltīt Latvijas Bērnu fondam dāvanu kastītē, kas izlikta svinību norises vietā.

Jūlija Krūmiņa dzimšanas diena un memuāru iznākšanas svinības

2016. gada 12. decembrī miljonāram Jūlijam Krūmiņam palika 73 gadi. Dzimšanas dienu viņš nosvinēja draugu, ģimenes un paziņu lokā restorānā ...

gallery icon