foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Meganai Mārklai doti strikti norādījumi, ko viņa nedrīkst darīt Ziemassvētkos pie karalienes
Meganai Mārklai ieteikts neieiet azartā, spēlējot galda spēles, un – Dievs, pasarg – neapspēlēt karalieni!
Slavenības
2018. gada 3. decembris, 06:22

Meganai Mārklai doti strikti norādījumi, ko viņa nedrīkst darīt Ziemassvētkos pie karalienes

Jauns.lv

Ja hercogiene Megana nevēlas sabojāt savus pirmos Ziemassvētkus, kas viņai būs kā pilntiesīgai karaliskās ģimenes pārstāvei, būs jāievēro daži noteikumi, lai nesarūgtinātu karalieni.

foto: James Whatling / MEGA / Vida Press
Meganai Mārklai ieteikts neieiet azartā, spēlējot galda spēles, un – Dievs, pasarg – neapspēlēt karalieni!

Ir noteikumi, kurus jau gadiem ilgi ievēro visi britu karaliskās ģimenes pārstāvji, kas Ziemassvētkus pavada pie karalienes Elizabetes II viņai piederošajā īpašumā Sandringemā. Par dzelžainajām tradīcijām nākas informēt arī ģimenes jaunpienācējus, lai svētku brīvdienas visiem būtu izdevušās. Tā kā princim Harijam ģimenes parašas ir labi zināmas jau kopš mazotnes, viņš īpaši piekodinājis sievu pārāk neaizrauties ar azartu viesību spēlēs.

Portāls „Express” informē, ka princis Harijs Meganai jo īpaši piekodinājis neizcelties šarādēs, ko ļoti iecienījusi pati karaliene.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Karalienei Elizabetei II ļoti patīk šarādes. Viņa pati esot lieliska aktrise sabiedrībā zināmu cilvēku atdarināšanā.

Viesību spēles pēc svinīgajām vakariņām ir britu karaliskās ģimenes neatņemama Ziemassvētku tradīcija. Meganai jo īpaši būšot jāpiedomā pie tā, lai pārāk neaizrautos un ļautu karalienei vai vecmāmiņai, kā viņu dēvē princis Harijs, uzvarēt.

Karalienei ļoti patīk demonstrēt savas prasmes, atdarinot slavenības, ievērojamas personības un pasaules līderus, kurus viņai savas valdīšanas laikā nācies satikt.

Ja princis Harijs vēlas, lai Ziemassvētki Sandringemā paietu mierīgi, viņš pamācīs Meganu, kādi vienkārši „nerakstītie likumi” sievai jāievēro, – apliecina karaliskajai ģimenei tuvu stāvošas personas.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Harijs paskaidros Meganai un viņas mammai Dorijai Reglendai, kura šogad arī uzlūgta uz svētkiem Sandringemā, kas noteikti jāievēro un ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt.

Kā atzīst kāds no pils pārstāvjiem – eksistē vairāki strikti noteiktumi, kas cilvēkam „no malas” var šķist mulsinoši.

„Joki un dāvanas ir ļoti zobgalīgas, dzīve ir ar vērienu, protokols ir nelokāms. Tas iedveš šausmas jaunpienācējos. Ģimenei nepatīk izrādīšanās, it īpaši jaunpienācēji, kas izrādās,” paskaidrojusi karaliskajai ģimenei tuvu stāvošā persona.

Megana Mārkla rotājas karalienes dāvinātiem auskariņiem

gallery icon
16

Vārdā nenosauktais informators paudis bažas, ka Megana varētu ieiet azartā.

„Hercogienei jāatturas no amerikāniskās vēlmes uzvarēt it visā. Visai ģimenei patīk spēlēt šarādes Ziemassvētku vakarā, un viņa nekad nedrīkst pārspēt karalieni, kas pati ir lieliska aktrise,” apliecina zinātājs.

Viņš arī nobažījies, kāda būs dzīvnieku tiesību aizstāves Meganas attieksme pret karaļnama gadsimtiem seno tradīciju Pirmajos Ziemassvētkos iet fazānu medībās. Pirms Harijs satika Meganu, princis bija dedzīgs medību piekritējs, taču, respektējot Meganas uzskatus, viņš pārtraucis šaut dzīvniekus izpriecas dēļ.

Britu monarhi dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu

Britu monarhi šodien bija ieradušies Svētās Marijas Magdalēnas baznicā Sandringemā, lai noklausītos Ziemassvētku dievkalpojumu. Pirmo reizi britu monarhu tradīcijās tika ...

gallery icon
32

Kā iepriekš ziņoja portāls „Inquisitr”, karaliene Elizabete II šogad izdarījusi izņēmumu sevis pašas ieviestajos likumos, un uz uzaicinājusi Meganas mammu Doriju Reglendu pavadīt svētku brīvdienas kopā ar ģimeni Sandringemā.

„Meganas situācija ir atšķirīga, ja salīdzina ar citām karaliskajām laulātajām draudzenēm. Visiem, kas maijā vēroja karaliskās kāzas, bija grūti nepamanīt Harija daudzos radiniekus sēžam kapelas vienā pusē, un tukšās solu rindas otrā pusē, kur viena pati sēdēja Meganas vienīgā radiniece, viņas mamma Dorija.”

„Karaliene Elizabete II saprot, cik svarīga Meganai un Harijam ir Dorija Reglenda, tāpēc izdarīja izņēmumu savā svētku viesu sarakstā.”

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27