foto: danapress/All Over Press/ Vida Press
Reiz hercogiene Ketrīna princim Harijam uzdāvinājusi komplektu „Izaudzini savu draudzeni pats”
Kembridžas hercogiene Ketrīna ar vīra brāli princi Hariju.
Slavenības
2018. gada 26. novembris, 12:41

Reiz hercogiene Ketrīna princim Harijam uzdāvinājusi komplektu „Izaudzini savu draudzeni pats”

Jauns.lv

Britu karaliskajai ģimenei ir daudz dažādu Ziemassvētku tradīciju, taču viena no iemīļotākajām ir apmainīšanās ar asprātīgām dāvanām.

Britu laikraksts „The Mirror” informē, ka britu karaliskajā ģimenē apdāvināšanās notiek precīzi pulksten 18:00 pašā Ziemassvētku vakarā karalienes Elizabetes II īpašumā Sandringemā, kur ik gadus svētkos pulcējās Viņas Majestātes kuplā radu saime. Un dažkārt asprātīgās dāvaniņas var būt ļoti ķircinošas.

Reiz, kad vēl princis Harijs nebija iepazinies ar savu nākamo sievu Meganu Mārklu, viņa brāļasieva Kembridžas hercogiene Ketrīna svainim uzdāvināja komplektiņu „Izaudzini savu draudzeni pats” („Grow Your Own Girlfriend”).

Komplekts „Izaudzini savu draudzeni pats”.

Tajā ir miniatūra sievietīte, kuru pats var audzēt. Ražotāji reklamē, ka šī „draudzene” esot perfekta dāvana katram vīrietim, kuram apnikusi piesiešanās, sūdzēšanās, gaušanās, ķildošanās un pārmetumi.

Ar viņu vīrietim būšot ļoti ilgas attiecības. Viņai nekad nesāpot galva, viņa neciešot no pirmsmenstruāciju sindroma un nevaicājot, vai ir resna. Vienīgais, ko atliekot darīt – novietot „draudzeni” istabas temperatūrā un ūdenī. Pēc pirmajām divām stundām viņa sākšot augt.

Trīs dienu laikā „draudzene” sasniegšot savu maksimālo izmēru. Kad viņu izņemšot no ūdens, „draudzene” pamazām sarukšot līdz savam sākotnējam izmēram. Ja gribas, lai viņa augtu, atkal jāieliek ūdenī.

foto: danapress/All Over Press/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna iecienījusi melnu un nedaudz pikantu humoru.

Esam pārliecināti, ka britu karaliskā ģimene par šo dāvanu sirsnīgi pasmējās, un noteikti arī princis Harijs pats, jo abi ar hercogieni Ketrīnu ir ļoti tuvi, un viņa nekad nepasniegtu kaut ko svaini aizkarošu.

Kā zināms, hercogiene Ketrīna un viņas vīrs princis Viljams ir melna un pikanta humora cienītāji. Savulaik kādā no intervijām Viljams atzinās, ka līdzīga humora izjūta bijusi tā, kas viņus savulaik ļoti satuvinājusi.

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
53

Arī Viljama brālim princim Harijam patīk pajokot, un viņš par šādu dāvanu noteikti neapvainojās.

Karaliskā ģimene ļoti nopietni uztver šo tradīciju ar asprātīgo dāvanu pasniegšanu Ziemassvētkos. Laikraksta „The Mirror” rīcībā ir informācija, ka visi laikus gatavojas šim brīdim un jau pēcpusdienā noliek sarūpētās dāvanas sarkanajā zālē. Kad pienāk brīdis atvērt dāvanas, karalienes vīrs Edinburgas hercogs princis Filips vada visu notiekošo „procesiju”, dodot atļauju katram no ģimenes izsaiņot savu dāvanu.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Aizvadīto gadu laikā karaliskās ģimenes pārstāvji saņēmuši daudz amizantu dāvaniņu. Reiz princis Harijs karalienei uzdāvinājis dušas cepurīti ar uzrakstu „Vai dzīve nav sasodīta?”, bet princese Anna savam brālim princim Čārlzam reiz pasniegusi baltas ādas tualetes poda „brilli”, kuru Čārlzs ņemot līdzi savās ārvalstu vizītēs, – informē „The Mirror”.

Pērn Meganai Mārklai bija pirmie Ziemassvētki kopā ar karalisko ģimenei. Viņa karalienei esot uzdāvinājusi dziedošu rotaļu kāmīti – zina teikt portāls „The Daily Star Online”.