foto: Vida Press
Meganai Mārklai grūtnieces kleitiņa par 43 eiro
Saseksas hercogienei Meganai kleita no draudzīgo cenu zīmola „ ASOS” topošo māmiņu kolekcijas.
Slavenības
2018. gada 29. oktobris, 16:25

Meganai Mārklai grūtnieces kleitiņa par 43 eiro

Jauns.lv

Līdzīgi kā svaine Kembridžas hercogiene Ketrīna, arī prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana parādījusi, ka prot kombinēt lētu un dārgu apģērbu. Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes 13. dienā viņa izgājusi sabiedrībā grūtnieces kleitiņā, ko piedāvā draudzīgo cenu zīmols.

Apmeklējot Jaunzēlandes galvaspilsētu Velingtonu, Saseksas hercogiene Megana bija izvēlējusies rūtainu trenci, bet zem tā uzvilkusi melnu mini kleitu, kas ir no draudzīgo cenu zīmola „ASOS” topošo māmiņu apģērbu kolekcijas.

Meganas izvēlētā kleitiņa maksā vien 38 sterliņu mārciņas jeb 43 eiro.

Meganai Mārklai kleita par 38 sterliņu mārciņām

Saseksas hercogiene vizītei Velingtonā (Jaunzēlande) izvēlējusies draudzīgo cenu zīmola „ASOS” kleitu par 38 sterliņu mārciņām, kam pieskaņojusi „Karen Walker” trenci ...

gallery icon

Tērpam ar laiviņas veida kakla līniju ir ieloces vēdera daļā, kas topošajai māmiņai ļauj justies kā ērti, tā eleganti.

Lieki teikt: ja Megana Mārkla izgājusi sabiedrībā tērpā no draudzīgo cenu zīmola, tad internetā tas vairs nav nopērkams. Cītīgākās Saseksas hercogienes stila sekotājas pievienojušas šo lapu savām „grāmatzīmēm” internetā un gatavas uzmanīgi sekot līdzi, lai pasūtītu, kad tērps atkal būs pieejams iegādei.

Šis kleitas modelis pieejams kā topošo māmiņu, tā standarta kolekcijās.

foto: Vida Press
Saseksas hercogiene vizītei Velingtonā (Jaunzēlande) izvēlējusies draudzīgo cenu zīmola „ASOS” kleitu par 38 sterliņu mārciņām, kam pieskaņojusi „Karen Walker” trenci 430 sterliņu mārciņu vērtībā. Meganas ausis rotā „Maison Birks” citrīnu un briljantu auskari 2 255 sterliņu mārciņu apmērā.

Melnajai kokteiļkleitai Megana bija pieskaņojusi vienkāršas melnas laiviņas un jaunzēlandiešu dizaineres Karenas Volkeres trenci 430 sterliņu mārciņu vērtībā.

Hercogiene koptēlu bija papildinājusi ar citrīnu un briljantu auskariem, ko darinājis zīmols „Maison Birks”, un kuru vērtība noteikta 2255 sterliņu mārciņu apmērā.

Jaunzēlandes galvaspilsētā Velingtonā Saseksas hercogu pāri sagaidīja valsts premjerministre Džasinda Ardēna.

Meganai Mārklai tērps ar dziļu šķēlumu

gallery icon

Princis Harijs un Megana Mārkla viesojas Melburnas dienvidu pludmalē

gallery icon

Princis Harijs un Megana Mārkla sasveicinās ar 98 gadus vecu fani

Princis Harijs un Megana Mārkla Sidnejā satiek 98 gadus veco britu karaļnama fani Dafni Dannu. Sirmā kundze Hariju satikusi Sidnejā ...

gallery icon