foto: PA Wire/PA Images
Pusmāsa hercogieni Meganu pēc viņas teiktās runas Fidži salās nosauc par „meli”
Megana Mārkla sakot savu pirmo publisko runu Fidži salās.
Slavenības
2018. gada 26. oktobris, 15:55

Pusmāsa hercogieni Meganu pēc viņas teiktās runas Fidži salās nosauc par „meli”

Jauns.lv

Saseksas hercogienes pusmāsa Samanta pirms gada draudēja: ja karaliskā ģimene zinātu visu patiesību par Meganu, viņu pat pazīt nevēlētos. Pēc tam viņa apvainojās, ka nav aicināta uz karaliskajām kāzām, bet tagad atkal ķērusies pie pusmāsas publiskas kritizēšanas.

foto: Vida Press
Meganas pusmāsa Samanta Mārkla.

Samanta Mārkla savu slaveno pusmāsu iepriekš publiski raksturojusi kā „ar sevi apsēstu karjeristi, kas dzenas pēc statusa sabiedrībā” un „uzmācīgu princesi”. Tagad viņai nav iepatikusies Meganas pirmā publiski teiktā runa karaliskās vizītes laikā Fidži salās.

Kad 37 gadus vecā Saseksas hercogiene ar vīru princi Hariju apmeklēja Dienvidu Klusā okeāna universitāti, viņa atzina, ka izglītībai cilvēka dzīvē ir ārkārtīgi liela nozīme.

Samantai Mārklai neiepatikās, kā Megana to pasniegusi, un viņa ar sociālo tīklu starpniecību nosaukusi pusmāsu par „maldinātāju” un „meli”.

Savā runā Megana pieminējusi arī pašas pieredzi Ilinoisas universitātes gados, norādot, ka mācību maksu segusi no saviem līdzekļiem: saņēmusi stipendiju, strādājusi, kā arī guvusi atbalstu no finansiālas palīdzības programmām. Saseksas hercogiene atzinusi, ka visas ieguldītās pūles līdzekļu apkopošanā bijušas tā vērtas, lai varētu apmeklēt universitāti un iegūt labu izglītību.

Samanta apgalvo, ka Meganas runa „nav patiesa”, jo visas viņas universitātes izmaksas esot sedzis tēvs Tomass Mārkls.

„Tētis maksāja viņas skolas naudu!” – savos tviterī veiktajos ierakstos norāda Samanta. „Viņa savā runā aizmirsa pašu svarīgāko. Ir kvītis, kas to pierāda.”

„Es mīlu savu māsu, bet tas ir smieklīgi. Nevar taču tā melot, Mega! Maldinošs absurds.”

Samanta savu sakāmo paturpinājusi, norādot, ka tētis ne tikai maksājis par Meganas izglītību Ilinoisas universitātē, bet arī par meitas mācībām vairākās privātskolās.

foto: Vida Press
Saseksas hercogiene Megana savā runā norādīja, ka izglītība ir ļoti svarīga.

Samantas publiskā kritika pausta tikai dažas nedēļas pēc tam, kad Džeremija Vaina sarunu šovā viņa atvainojusies Meganai.

Tajā viņa pastāstījusi, kāpēc abi ar tēvu pēc Meganas kāzām ar Hariju izvēlējušies sniegt vairākas publiskas intervijas.

foto: Vida Press
Samanta Mārkla viesojas TV šovā un runā par māsu.

„Sākumā, kad izteicāmies publiski, es domāju, ka esam vaļsirdīgi un pat labvēlīgi, bet tas nesasniedza dzirdīgas ausis. Mediji to visu pārvērta par kaut ko tādu, kā tas nemaz nebija domāts,” apliecināja Samanta Mārkla.

„Es atvainojos un vēlos, kaut viss būtu izvērties citādi,” TV šovā norādīja hercogienes Meganas pusmāsa.