foto: Art Garcia/Sipa USA/SCANPIX
Dziedātāja Selēna Gomesa pēc nervu sabrukuma nonāk psihiatriskajā slimnīcā
Selēnai Gomesai pirms gada tika veikta nieres pārstādīšanas operācija.
Slavenības
2018. gada 11. oktobris, 14:14

Dziedātāja Selēna Gomesa pēc nervu sabrukuma nonāk psihiatriskajā slimnīcā

Jauns.lv

Aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa (26) pārdzīvo smagu emocionālu sabrukumu un tāpēc nogādāta psihiatriskajā iestādē.

Gomesai pirms gada tika veikta nieres pārstādīšanas operācija, un viņa joprojām ļoti bažījas par savu veselības stāvokli. Nu spriedze kļuvusi tik liela, ka dziedātāja nolēmusi meklēt profesionāļu palīdzību.

Jau septembrī, saņēmusi ne pārāk iepriecinošus asins analīžu rezultātus, saskumusī un satrauktā Gomesa devās uz slaveno Losandželosas medicīnas centru "Cedars-Sinai", lai parunātos ar speciālistiem, un aiz slimnīcas sienām pavadīja vairākas dienas.

Selēna Gomesa iziet ielās pidžamā un augstpapēžu kurpēs

Džastina Bībera bijusī mīla dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa cenšas ieviest jaunu modes tendenci. Viņa jau vairākkārt manīta izejam ielās ...

gallery icon

Pagājušajā nedēļā viņa klīnikā nonākusi atkal. Taču pēc dažām dienām, "pavisam nebūdama savā ādā, izrāvusi intravenozās sistēmas trubiņas un centusies slimnīcu pamest", vēsta informētas personas. Apkalpojošais personāls viņai to liedzis, un Gomesa nogādāta psihiatriskajā slimnīcā.

Gomesa, kam ir viens no populārākajiem sociālās saziņas tīkla "Instagram" profiliem (144 miljoni sekotāju), maijā klajā laida jaunu singlu un šovasar strādājusi pie sava trešā studijas albuma. Jūlijā uz ekrāniem iznāca animācijas filma "Viesnīca "Transilvānija" 3: Mošķu brīvdienas", kurā Gomesa ierunājusi Meivisas balsi. Par darba piedāvājumiem dziedātāja sūdzēties nevar - viņai piedāvāts strādāt pie animācijas filmas "Doktora Dūlitla ceļojums", kas uz ekrāniem iznāks 2020. gada janvārī, un viņai paredzēta loma arī kulta režisora Džima Džārmuša jaunākajā darbā "The Dead Don't Die".