foto: MAVRIXONLINE.COM
Beidzot zināms Holivudas slavenākā pundura Verna Trojera nāves iemesls
Trojers viņsaulē aizgāja aprīlī, būdams 49 gadus vecs.
Slavenības
2018. gada 11. oktobris, 13:04

Beidzot zināms Holivudas slavenākā pundura Verna Trojera nāves iemesls

Jauns.lv

Pusgadu pēc Holivudas slavenākā pundura Verna Trojera aiziešanas viņsaulē beidzot oficiāli paziņots viņa nāves iemesls - "Ostina Pauersa" filmu zvaigzne izdarījis pašnāvību.

Trojers viņsaulē aizgāja aprīlī, būdams 49 gadus vecs. Tika izpētīts, ka nāves brīdī viņš bijis pamatīgā alkohola reibumā, un jau toreiz runāja, ka nāves iemesls esot pašnāvība, ko izraisījusi depresija. Tagad likumsargi šo versiju oficiāli apstiprinājuši.

Verna Trojera dzīve

gallery icon
40

Pavasarī, kad ziņa par pasaulē mazākā aktiera nāvi aplidoja pasauli, aktiera "Facebook" lapā publicētā sēru ziņa vēstīja, ka Verns Trojers "vēlējās, lai ikviens smaidītu, būtu laimīgs un smietos. Ikvienam, kuram bija nepieciešama palīdzība, viņš palīdzēja kā vien spēja".

"Verns bija īsts cīnītājs un viņš cīnījās arī ar savām grūtībām. Vairāku gadu garumā viņš cīnījās un uzvarēja, cīnījās un uzvarēja, cīnījās vēl, bet diemžēl šoreiz tas bija par daudz," tā tika rakstīts spožās zvaigznes piemiņas vēstījumā.

Verns Trojers bija nieka 81 centimetru garš. Pasaules slavu viņš iemantoja, atveidojot „Mini Me” filmās par spiegu Ostinu Pauersu. Verna filmogrāfijā ir vairāk nekā 30 lomu Holivudas kinolentēs. Trojers filmējies arī pirmajā „Harija Potera” filmā, „Vīros melnā” un lentē par Grinču.

foto: MAVRIXONLINE.COM
Trojers viņsaulē aizgāja aprīlī, būdams 49 gadus vecs.

Par spīti nelielajam augumam, Trojeram bijusi visai vētraina privātā dzīve. 2004. gada februārī viņš apprecējās ar modeli Dženevivu Gallenu, bet jau nākamajā dienā iesniedza tiesā prasību laulību anulēt. Pirms kāzām plašsaziņas līdzekļi daudz rakstīja par šī pāra saderināšanos, taču pēc anulētajām kāzām Trojers un viņa advokāts centās apgalvot, ka nekādu kāzu plānu vispār neesot bijis un Gallena šo stāstu safabricējusi sava labuma gūšanai.

2008. gada vasarā interneta vidē nonāca Verna seksa video, kurā viņš redzams izklaidējamies ar savu tā laika draudzeni Renē Šraideri.