foto: Vida Press
Viktorija Bekhema vienmēr pasmējusies par šķiršanās baumām. Beidzot viņa par tām runā publiski
Viktorija Bekhema.
Slavenības
2018. gada 4. septembris, 15:33

Viktorija Bekhema vienmēr pasmējusies par šķiršanās baumām. Beidzot viņa par tām runā publiski

Jauns.lv

Par bijušā futbolista Deivida Bekhema un modes dizaineres Viktorijas Bekhemu šķiršanos baumo vismaz reizi gadā jau 19 gadu garumā. Nesen tenkas uzvirmojušas no jauna. Žurnāla „Vogue” jaunākā numura intervijā visbeidzot par tām publiski izteikusies arī Viktorija pati.

foto: Vida Press
Deivids un Viktorija Bekhema ir kopā jau 21 gadu, no kuriem 19 gadus - kā precēts pāris.

„Cilvēki par mūsu attiecībām izdomā pekstiņus jau 20 gadus. Mēs ar Deividu esam pieraduši ignorēt šīs muļķības un turpinām mierīgi dzīvot tālāk,” norāda modes dizainere, bijusī „Spice Girls” dziedātāja un četru bērnu māmiņa Viktorija Bekhema.

„Taču šīs runas ietekmē cilvēkus, kas mums ir apkārt, un tas nav godīgi.”

Modes žurnāla „Vogue” britu izdevuma oktobra numuram Viktorija (44) fotogrāfijām pozējusi kopā ar visu kuplo ģimeni – vīru Deividu (43), dēliem Bruklinu (19), Romeo (16) un Krūzu (13), meitu Hārperi (7) un ģimenes četrkājaino mīluli kokerspanielu Olīvi.

Vienā no ģimenes fotogrāfijām slavenie vecāki redzami, sēžam zālītē, kamēr viņu bērni rotaļājas ar ūdens pistolēm. Fotogrāfam izdevies iemūžināt kadru, kurā ir arī ģimenes suns, kurš kadra fiksēšanas brīdī lec pāri Viktorijai.

Fotogrāfijai uz žurnāla vāka Viktorija pozē kopā ar visiem četriem bērniem un pat suni. Arī Deivids ir turpat līdzās, taču fotogrāfs viņu kadrā nav ietvēris.

„Mēs esam sapratuši, ka abi kopā esam stiprāki, nekā katrs pats par sevi,” norāda Viktorija. „Vai kāds no mums būtu tur, kur esam šobrīd, ja mēs nesastaptos un nebūtu kopā visus šos gadus? Spēks ir ģimenes kopībā.”

„Mēs kopā esam daudz stiprāki – visi seši – nekā būtu katrs pats par sevi. Mēs godājam šo ģimenes saikni, jo tā ir visu pamatu pamats.”

Bekhemu pārim šķiršanos nācās atspēkot jau šā gada jūnijā, kad pēkšņi parādījās baumas, ka pāris šķiras. Plašākus publiskus komentārus ģimene nesniedza, taču fotogrāfijas „runāja pašas par sevi”. Ģimene bija redzama kopā atpūtā – kā pašu sociālajos tīklos publiskotajos attēlos, tā paparaci fotogrāfijās.

Tikai vēlāk kļuva zināms, ka pēc vasarā izskanējušajām baumām par šķiršanos Viktorija sapulcinājusi kopā visus četrus bērnus, lai pati pastāstītu patiesību par vecāku laulību.

„Viņi sasauca kopā bērnus un izrunāja šīs briesmīgās un sāpīgās baumas,” britu bulvārpreses izdevumam „The Sun” norādījis kāds no Bekhemu draugiem. „Deivids un Viktorija ir ļoti atklāti pret bērniem un vēlas, lai atvases visu uzzinātu no viņiem personīgi, nevis saklausītu kaut kur ārpus mājas.”

„Pēc saceltas jaunākās kņadas viņi kārtējo reizi nolēma būt atklāti un vaļsirdīgi ar bērniem, apliecinot, ka tētis nav krāpējs.”

Deivids Bekhems ar bērniem dodas uz Viktorijas Bekhemas modes skati

Modes pētnieki aprēķinājuši, ka visu četru Bekhemu bērnu apģērbu izmaksas šajā vakarā sasniegušas 4300 sterliņu mārciņu (5056 eiro) atzīmi.

gallery icon
19

Ģimenes draugs apliecina, lai gan pāris ir kopā 21 gadu (no kuriem 19 laulībā) un publiski vienmēr par šādām tenkām pasmējušies, taču ģimenes lokā viņi pret šīm nevalodām izturas ļoti nopietni, un bērniem visu vienmēr izskaidro.