FOTO: Aktieri un mūziķi "atlaiž bremzes" vasaras vērienīgākajā ballītē
Sarkanais paklājs
2018. gada 4. septembris, 07:28

FOTO: Aktieri un mūziķi "atlaiž bremzes" vasaras vērienīgākajā ballītē

Žurnāls "Kas Jauns"

Augusta pēdējā dienā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, pulcējot ekrāna sejas un sarīkojot vērienīgu koncertu, savu 20. jubileju atzīmēja telekanāls TV3.

Šīs vasaras vērienīgākajā ballītē tika sarīkots koncerts, kurā uz skatuves kāpa tādi atzinību guvuši mūziķi kā Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Aminata, Mesa, grupa "Tautumeitas" un citi. Par pasākuma vadītājiem bija izvēlēti Baiba Sipeniece-Gavare un Lauris Reiniks.

TV3 20. jubilejas koncerts Dzintaru koncertzālē

TV3 20. jubilejas koncerts Dzintaru koncertzālē

gallery icon
82

Lai arī, vadot pasākumu, Baiba savam partnerim Laurim veltīja ne vienu vien uz zoba velkošu izteikumu, ne kautiņš, ne apvainošanās un pat ne izskaidrošanās aizkulisēs tam nesekoja. Neticēsiet – Lauris un Baiba pēc tam atpūtās kopā, līdz pat pēdējam viesim aizrautīgi tērzējot un baudot vīnu pie viena galdiņa.

Pirms koncerta sanākušie varēja iemūžināties pie foto sienas - satikt namamāti “All Media Baltics” vadītāju Latvijā Baibu Zūzenu un nopozēt kopā ar seriālā "Viņas melo labāk" iepazītajiem aktieriem Eviju Skulti un Kristianu Kareļinu.

Sarkanais paklājs un fotosiena TV3 20. jubilejas pasākumā

Sarkanais paklājs un fotosiena TV3 20. jubilejas pasākumā.

gallery icon
95

Bet pēc koncerta izmeklēta publika tika aicināta uz Dzintaru koncertzāles VIP ložu, kur saviesīgā burziņā, malkojot spirdzinājumus un uzkodas, tika vēlēts TV3 komerctelevīziju tirgū noturēties vēl vismaz tikpat daudz gadu, kā arī aicināts neatslābt un nesamierināties ar sasniegto.

VIP burziņš par godu TV3 jubilejai

VIP burziņš par godu TV3 jubilejai

gallery icon
77