foto: Instagram
Viktorijas Bekhemas meita kopē mammas „Spice Girls” laika leģendāro matu griezumu
Viktorijas un Deivida Bekhemu meita Hārpere ar jauno matu griezumu.
Slavenības
2018. gada 28. augusts, 09:30

Viktorijas Bekhemas meita kopē mammas „Spice Girls” laika leģendāro matu griezumu

Jauns.lv

Modes dizaineres un bijušās „Spice Girls” dziedātājas Viktorijas Bekhemas meita Hārpere kļuvusi par mazu mammas dubultnieci. Septiņus gadus vecā meitene nogriezusi savus garos matus un tagad lepojas ar īsu karē griezumu, kāds bija viņas mammai laika posmā no 2006. gada līdz 2008. gadam un iemantoja teju ikonisku statusu.

foto: Vida Press
Viktorija Bekhema 2006. gadā. Tagad meitai uz mata tāds pats matu griezums!

Lai gan Viktorijai Bekhemai bijis daudz dažādu matu griezumu un pēdējo gadu laikā viņa izvēlas garākus matus, īsais karē griezums iemantojis vislielāko popularitāti un fanu sajūsmu.

Bijušā futbolista Deivida Bekhema un modes dizaineres Viktorijas Bekhemas meita Hārpere nogriezusi garos matus, ar kuriem tik ļoti lepojās tētis. Pirms trīs gadiem kādā no intervijām Deivids atzina, ka aizliedzis sievai Viktorijai ar šķērēm pat aplīdzināt meitas matu galiņus. „Mēs neesam griezuši viņas matus kopš dzimšanas, tāpēc viņai tagad mati sniedzas gandrīz līdz ceļgaliem,” Deivids stāstīja preses pārstāvjiem.

„Aptuveni pirms gada sieva ieminējās: ‘Varbūt mums vajadzētu apgriezt Hārperes matus?’ Es uz to atbildēju: ‘Nē! Mums tie ir jāaudzē! Neaiztiec tos!’”

Viktorijas Bekhemas ikoniskais karē griezums

gallery icon

Taču, kad meita pati izrādījusi vēlmi pēc citas frizūras, tēta sirds nav spējusi atteikt.

Ja runa ir par meitu, Bekhems neslēpj savu īpašo saikni ar Hārperi: „Ar dēliem es esmu daudz stingrāks, nekā ar Hārperi, par ko, protams, saņemu „pa kaklu” no sievas. Būt par meitas tēvu – tas ir pavisam cits stāsts. Es nesaku, ka mīlu meitu vairāk, taču zēni ir neatkarīgāki,” viņš norāda.

Hair cut for our baby girl x kisses from Harper x #howchic

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Family time is everything @davidbeckham kisses from us all x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Hārperes jaunais matu griezums parādījies nepilnas pāris nedēļas pēc tam, kad Viktorija sociālajos tīklos stāstīja, ka meita Indonēzijas brīvdienu laikā teju bez apstājas skatījusies dokumentālo filmu „Spice World”, par laiku, kad viņa bija viena no meiteņu supergrupas „Spice Girls” dalībniecēm.

Filmas laikā meitai ar lielu interesi vērojusi mammas tērpus. Viktorija atzinusi, ka meita ir ne tikai apsēsta ar grupu „Spice Girls”, bet tagad vēloties arī „mazo „Gucci” kleitiņu”.