Slavenības
2018. gada 31. jūlijs, 06:55

Meganas Mārklas tēvs: "Viņai būtu vieglāk, ja es vienkārši nomirtu"

Jauns.lv

Prinča Harija sievas Saseksas hercogienes Meganas tēvs Tomass Mārkls atkal runājis ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem. 74 gadus vecā vīra deviņu stundu garā intervija trīs dienu garumā interpretēta kā vēl viens mēģinājums izpelnīties meitas uzmanību.

Sarunā ar „Daily Mail” žurnālistiem hercogienes Meganas tēvs Tomass Mārkls apliecinājis, ka nav ar meitu sarunājies jau desmit nedēļas. Viņš vaino paparaci skandālu pirms karaliskajām kāzām, kas radījis plaisu viņa un meitas attiecībās.

Mārkla kungs uzskata, ka Meganu, visticamāk, sarūgtinājis tas, ka viņš preses pārstāvjiem izteicies, ka meitai ar jauno vīru tuvākajā laikā būs bērns.

„Bet Megana par to runā jau pēdējos sešus septiņus gadus. Viņa visu laiku ir teikusi, cik ļoti vēlas ģimeni. Arī Harijs visu laiku par to runā,” taisnojas tēvs. „Skumjākais ir tas, ka nākamgad kādā brīdī Meganai un Harijam būs bērns, un es būšu vectētiņš, taču, ja mēs nesarunājamies, man nebūs nekādu izredžu satikt mazbērnu. Tas ir traģiski, ka bērnam atņem vectēvu tikai tāpēc, ka esmu mazliet pakritizējis karalisko ģimeni.”

foto: Vida Press
Megana Mārkla ar vīru princi Hariju.

„Jūtos patiešām sāpināts, ka viņa mani pilnībā izslēgusi no dzīves,” norāda Mārkls. „Man bija viņas tālruņa numurs un numuri dažiem viņas personīgajiem palīgiem pilī. Taču pēc tam, kad es pateicu dažus kritiskus vārdus par karalisko ģimeni attiecībā uz Meganu, viņi mani ir izsvītrojuši.”

foto: Vida Press
Tomass Mārkls par visu vairāk ilgojas atkal sarunāties ar meitu, bet tajā pašā laikā publiski kritizē, ka Megana esot augsprātīga un neesot pateikusi paldies par audzināšanu, jo tikai viņš viņu izveidojis par tādu hercogieni, kāda Megana ir šodien.

„Meganai, iespējams, būtu vieglāk, ja es nomirtu,” savu sarūgtinājumu neslēpj Mārkls, „jo tad visi izjustu pret viņu žēlumu.” Tomass, kuram ir plaša sirds slimību vēsture un īsi pirms karaliskajām kāzām pārciesta sirds operācija, piebildis: „Manā ģimenē vīrieši reti kad dzīvo ilgāk par 80 gadiem. Es justos pārsteigts, ja man būtu atvēlēti vēl desmit gadi. Es varu nomirt jau rīt.”

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Tomass ļoti cer, ka viņam atkal izdosies atjaunot attiecības ar meitu un apliecina, ka dzīvē nav nekā tāda, ko viņš šobrīd vēlētos vairāk, nekā iespēju atkal sarunāties ar Meganu. Taču pat šajā situācijā Mārkls nespēj atturēties no publiskas kritizēšanas. „Mani ļoti kaitina Meganas pārākuma izjūta. Bez manis viņa nebūtu nekas. Es viņu padarīju par tādu hercogieni, kāda viņa ir šodien. Tas, kāda Megana ir šobrīd, ir mans nopelns.”

„Viņa izveidojusies par tādu sievieti, tikai pateicoties visam, ko es viņas labā esmu darījis,” par Meganas audzināšanu un skološanu privātskolās norāda Mārkls. „Vai esmu par to novērtēts? Saņēmis kādu pateicību? Viņa ar mani pat vairs nesarunājas. Vai tas nav auksti?”

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Megana pēdējo reizi pa tēvu publiskus komentārus sniedza kāzu priekšvakarā. „Diemžēl mans tēvs neapmeklēs mūsu kāzas. Es vienmēr esmu rūpējusies par savu tēvu un ceru, ka viņam būs dots nepieciešamais laiks, lai koncentrētos uz savu veselību,” Kensingtonas pils izplatītajā paziņojumā norādīja Megana. „Es vēlētos pateikties visiem, kas izrādīja atbalstu.”

Meganas mamma Dorija Reglenda karaliskajās kāzās

Meganas mamma Dorija Reglenda karaliskajās kāzās

gallery icon
33