foto: Vida Press
Meganai Mārklai aizliegts vilkt bikškostīmu vizītē uz Austrāliju
Karaļnamam tuvu stāvošas personas izteikušās, ka princis Harijs esot noraidījis Meganas vēlmi tērpties smokinga stila bikškostīmā, apmeklējot oficiālu vakara pasākumu.
Slavenības
2018. gada 24. jūlijs, 14:32

Meganai Mārklai aizliegts vilkt bikškostīmu vizītē uz Austrāliju

Kasjauns.lv

Princis Harijs ar sievu Saseksas hercogieni Meganu šoruden gatavojas doties oficiālā vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi. Tas nozīmē, ka jau tagad Megana sākusi plānot savu garderobi. Nesen jaunajam pārim radušās domstarpības, kad Megana ierosinājusi, ka vēlētos uz vienu no vakara pasākumiem ģērbties dizaineres Stellas Makartnijas darinātā bikškostīmā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saskaņā ar portāla „Daily Mail” rīcībā esošo informāciju, Harijs šo Meganas ideju noraidījis. Visticamāk tāpēc, ka viņa vecmāmiņai karalienei Elizabetei II labpatīk redzēt sievietes ģērbušās svārkos un kleitās.

Megana Mārkla garajās biksēs

Megana Mārkla garajās biksēs.

gallery icon
28

„Meganai pateikts, ka viņai vajadzētu pārstāt ģērbties kā Holivudas zvaigznei un sākt tērpties kā pienākas karaļnama pārstāvei,” kāds no Kensingtonas pils apģērbu pārziņiem norādījis britu portālam. „Megana vēlējās ģērbties smokinga stila bikškostīmā, bet Harijs norādīja, ka tas nebūs pietiekami tradicionāli.”

foto: Vida Press
Megana un Harijs oficiālā vizītē Īrijas galvaspilsētā Dublinā šā gada jūlijā.

Jāatzīst, ka Megana jau agrāk ir redzēta apmeklējam publiskus pasākumus kopā ar Hariju, ģērbusies bikškostīmos. Šā gada februārī viņa šādu tērpu izvēlējās „Endeavour Fund Awards” pasākuma apmeklējumam Londonā, bet nesen melnu bikškostīmu uzvilka, viesojoties Īrijas galvaspilsētā Dublinā.

foto: Vida Press
Megana un Harijs, dodoties uz „Endeavour Fund Awards” pasākumu Londonā, šā gada februārī.

Meganas fani pauduši cerību, ka viņai izdosies pārliecināt karalisko ģimeni par labu savai tērpu izvēlei un Austrālijas vizītes dienās pasaule redzēs Meganu tērpušos daudzos stilīgos un modernos tērpos. Taču tagad fani vairāk par visu gribētu redzēt Meganu smokinga stila bikškostīmā!

foto: Vida Press
1994. gadā arī princese Diāna bija izvēlējusies uzvalkam līdzīgu bikškostīmu un pat uzsējusi kaklasaiti.