foto: Instagram
"Sekss un lielpilsēta" zvaigznes Sintijas Niksones meita tagad ir dēls
"Esmu tik lepna par savu dēlu Semjuelu Džozefu Mouzesu, kas šomēnes pabeidza universitāti. Es sveicinu viņu un visus pārējos, kas šodien atzīmē Transpersonu Rīcības dienu," tā aktrise parakstījusi šo bildi.
Slavenības
2018. gada 28. jūnijs, 12:50

"Sekss un lielpilsēta" zvaigznes Sintijas Niksones meita tagad ir dēls

Jauns.lv

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Sintija Niksone atklājusi, ka viņas atvase, kas pasaulē nāca kā meitenīte Samanta, nu kļuvusi par vīrieti Semjuelu.

Sintija Niksone, kas šogad martā paziņoja, ka kandidē uz Ņujorkas štata gubernatora posteni, "Instagram" pavēstījusi - viņas vecākais bērns ir transpersona. Tā nu viņai tagad ir 21 gadu vecs dēls Semjuels Džozefs Mouzess.

foto: Christopher Peterson/BuzzFoto.co/SCANPIX/LETA
Sintija ar tolaik vēl meitu Samantu 2008. gadā.

Sociālajos tīklos Sintija ievietojusi foto, kur redzama kopā ar dēlu viņa izlaidumā Čikāgas universitātē. "Esmu tik lepna par savu dēlu Semjuelu Džozefu Mouzesu, kas šomēnes pabeidza universitāti. Es sveicinu viņu un visus pārējos, kas šodien atzīmē Transpersonu Rīcības dienu," tā viņa parakstījusi šo bildi.

Seriālā Niksone atveidoja juristi Mirandu Hobsu. 52 gadus vecajai aktrisei ar bijušo vīru Deniju Mouzesu ir divi bērni - Samanta jeb Semjuels un 15 gadu vecais dēls Čārlzs. Vēl Niksones ģimenē ir septiņgadīgs dēls Makss, kuru pasaulē laida viņas sieva Kristina Merinori.

foto: Matt Baron/BEI/REX/ Vida Press
Aktrise Sintija Niksone ar vīru Deniju Mouzesu 2003. gadā.
foto: Daniela Kirsch/NameFace/Sipa USA/SCANPIX/LETA
24. jūnijā Sintija Niksone ar sievu Kristinu Marinoni devās Ņujorkas praidā. Precēts pāris abas dāmas ir jau astoņus gadus.

Par to, ka ir biseksuāla, Niksone atklāja pirms sešiem gadiem, lai gan kopdzīvi ar Merinori sāka jau 2004. gadā.