Slavenības
2018. gada 19. jūnijs, 13:24

Andželinas Džolijas un Breda Pita jaunā vienošanās par aizbildnību sagādā Pitam lielisku Tēva dienu

Kasjauns.lv

Holivudas aktieru Andželinas Džolijas (43) un Breda Pita (54) bērni kopš vecāku skandalozās šķiršanās tēvu redzējuši reti, taču nesen atvases pievienojušās papum Londonā, lai visi kopīgi nosvinētu Tēva dienu. Pozitīva pārmaiņa ģimenes saspringtajās attiecībās!

Aktrise Andželina Džolija kopā ar bērniem šobrīd apmetusies Londonā, kur norisinās darbs pie filmas „Melnā feja Malefisenta” („Maleficent”) turpinājuma uzņemšanas. Kā zināms, Džolija šajā pasaku filmā atveido galveno lomu.

foto: Vida Press
Džolija un Pits filmas „Maleficent” pirmizrādes vakarā 2014. gada maijā.

Bijušā pāra kopīgie draugi norādījuši, ka Breds Pits mērojis ceļu pāri okeānam, lai varētu pavadīt laiku kopā ar bērniem, pirms viņam Losandželosā sākas darbs pie jaunākās filmas – Kventina Tarantino projekta „Reiz Holivudā” („One Upon A Time In Hollywood”).

Tas, ka bērni pavadījuši laiku kopā ar tēvu, ir pozitīvs pavērsiens ģimenes skandalozajās attiecībās. Aizvadītajā nedēļā jau tika vēstīts, ka Losandželosas Augstākā tiesa pieprasīja Džolijai nodrošināt bērniem tikšanās iespējas ar tēvu, ko aktrise iepriekš liedza.

Tiesas prasības nepildīšana draudēja aktrisei zaudēt pilnas aizbildnības tiesības un tās piešķirt bijušajam dzīvesbiedram.

foto: Scanpix/LETA
Holivudas aktrise Andželina Džolija ar saviem sešiem bērniem.

Džolijai un Pitam ir seši kopīgi bērni, no kuriem trīs ir adoptēti, trīs savi bioloģiskie. Medoksam ir 16 gadu, un viņš pats drīkst lemt, kad un cik ilgi vēlas pavadīt laiku kopā ar tēvu. Paksam (14), Zaharai (13), Šilo (12) un dvīņiem Vivjenai un Noksam (9) jānodrošina kopā ar tēvu pavadāms laiks pēc tiesas ieskatiem.

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon
17

Tiesnesis norādījis, ka „attiecību trūkums ar tēvu” var izrādīties traumējošs Andželinas Džolijas sešiem bērniem.

Tāpēc tiesa pieprasījusi Breda Pita rīcībā nodot katra bērna privāto mobilā tālruņa numuru un atļaut tēvam ar bērniem sarunāties, kad vien viņš to vēlas. Džolijai arī aizliegts lasīt saraksti, kādu bērni īsziņās uztur ar savu tēvu.

Andželina Džolija kā labas gribas sūtne piekto reizi viesojas Irākā

gallery icon
7

Portāla HollywoodLife.com rīcībā nonākusi informācija, ka tiesas jaunie noteikumi emocionāli satricinājuši Džoliju un darījuši viņai raizes.

Taču par spīti tam - kamēr bērni pavadījuši Tēva dienu kopā ar Pitu, aktrise devusies pati savā ceļojumā. Kā Labas gribas sūtne viņa piekto reizi paviesojusies Irākā.