Slavenības
2016. gada 17. marts, 04:31

Boldvina sievai trīs gadu laikā jau trešā grūtniecība. FOTO

Jauns.lv

Aktieris Aleks Boldvins (57) ar bijušo jogas instruktori Hilariju (32) ir precējies tikai trīs gadus, un šobrīd ir jau trešā kopīgā bērna gaidībās! Jaunumos par ģimenes pieaugumu padalījusies Hilarija, sociālajos tīklos publiskojot attēlu, kurā viņa apakšveļā pozē spoguļa priekšā un rāda jau paaugušos vēderiņu.

Aktiera Aleka Boldvina laulātā draudzene Hilarija Boldvina atzinusi, ka grūtniecību izjūt kā ļoti iedvesmojošu procesu. „Trīs gadu laikā esot stāvoklī ar trešo bērnu, es patiesi ticu, ka mūsu ķermeņi ir apbrīnojami,” norādījusi topošā daudzbērnu māmiņa. „Mums vajadzētu tos cildināt, nevis kaunēties un slēpt līdz nav pilnībā pazudis grūtniecības laikā uzkrātais liekais svars.”

Hilarija un Aleks par gaidāmo trešo bērnu paziņojuši aizvadītajā nedēļā, darot sabiedrībai zināmu, ka rudenī pasaulē nākšot otrs dēliņš.

Aleks Boldvins un Hilarija Tomase sāka satikties 2011. gada augustā. Nākamā gada aprīlī pāris saderinājās un jau 30. jūnijā Ņujorkā svinēja kāzas. Ģimenē jau aug divi bērni – meita Karmena (2.5) un dēls Rafaels, kuram šā gada 17. jūnijā būs gadiņš.

„Ceļojums ir atkal sācies,” Hilarija parakstījusi komentārā attēlam, kurā sociālo tīklu sekotājiem demonstrē, ka ir trešā mazuļa gaidībās. „Kad gaidīju Rafaelu, es publicēju augošā vēdera bildītes katru otro nedēļu. Man nebija drosmes to izdarīt, kad gaidīju pirmo bērnu – Karmenu. Kāda mērķa vārdā tā daru? Lai parādītu, ka mums nav jākaunas vai jāslēpj grūtnieces figūra.”  

Hilarija pauž domu, ka mūsdienu sabiedrībā augstāk par visu tiek vērtēts slaids augums un jebkuru citu „atkāpi no normas” cilvēki negrib pieņemt. Hilarija vēlas uzsvērt, ka sievietes augums ir skaists jebkurā tā veidolā – arī tad, kad tas nav slaids, jo tiek gaidīts mazulis.

„Es vēlos to teikt kā sievietēm, tā vīriešiem,” viņa norāda. „Mēs dodam dzīvību... tāpēc godāsim to, kā radām šo brīnumu. Ikkatra grūtniecība ir atšķirīga, tāpēc skatīsimies, kā būs šajā reizē. Vai esat gatavi doties ceļojumā kopā ar mani? Ievelciet elpu dziļi un nospiediet „Kopīgot”.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press