foto: Publicitātes
Arī ballīšu karaļi “Musiqq” ieraksta Mārtiņa Freimaņa dziesmu jaunā versijā
"Ceram, ka Freimanim patiks!” tā par dziesmas dziesmu “Ne jau tu, ne jau es” jauno versiju saka grupa “Musiqq”.
Mūzika
2018. gada 11. maijs, 10:30

Arī ballīšu karaļi “Musiqq” ieraksta Mārtiņa Freimaņa dziesmu jaunā versijā

Kasjauns.lv

Aicinājumam ierakstīt sev tīkamu no dzīves pāragri aizgājušā latviešu dziesmu autora un dzejnieka Mārtiņa Freimaņa dziesmu maija beigās paredzētajam albumam “Mans draugs - Mārtiņš Freimanis” atsaukusies grupa “Musiqq”. Tā izvēlējusies dziesmu “Ne jau tu, ne jau es”.

“Šī dziesma no visām “Tumsas” dziesmām mūs uzrunāja visvairāk. Sajutām, ka vēlamies tieši šo dziesmu ierakstīt savā versijā un dot tai mūsu skanējumu. Ceram, ka Freimanim patiks!” tā grupa “Musiqq”.

Šīs dziesmas versijai bez Mārtiņa Freimaņa mūzikas un dziesmas vārdiem vēl ir izmantota arī Mārtiņa laba drauga Valtera Frīdenberga dziesmas “Tev” vārdi.

"Musiqq" nodod uguņus naktsklubā

Grupa "Musiqq" 2016. gada 21. janvārī ar krāšņu koncertu priecēja klubā "Coyote Fly"

gallery icon

Tie bija uzrunājuši “Musiqq” muzikālo līderi Maratu Ogļezņevu, un Valters ar prieku piekritis šādai sadarbībai.

Maijā kompānija “MicRec” sadarbībā ar “Mārtiņa Freimaņa fondu” plāno izdot Mārtiņam Freimanim veltītu dziesmu albumu “Mans draugs - Mārtiņš Freimanis”.

Šobrīd klajā laistas jau sešas no albumā paredzētajām 15 dziesmām: “Redz kā tu ar mani” versija grupas “Rīgas Modes” izpildījumā, dziesmas “Bums” versija “Labvēlīgā tipa” un Elzas Rozentāles izpildījumā, Andra Kiviča un grupas “Z-Scars” dziesmas “Kad Ēģiptē sniegs”, grupas “Refleksija” “Bet maijpuķītēm jāpaliek” un Laura Reinika un Rūtas Reinikas ieskaņotā “Tā tas, mās’”.