foto: REUTERS
Britu likumsargi izplata paziņojumu saistībā ar Meganas Mārklas un prinča Harija kāzām
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Slavenības
2018. gada 29. marts, 22:38

Britu likumsargi izplata paziņojumu saistībā ar Meganas Mārklas un prinča Harija kāzām

LETA

Lielbritānijas prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kāzu dienā 19.maijā Vindzorā, uz rietumiem no Londonas, gaida ierodamies vairāk nekā 100 000 cilvēku, ceturtdien pavēstīja policija, norādot, ka viesi var tikt pārbaudīt.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

"Tā būs viena no lielākajām operācijām Temzas ielejas policijas vēsturē," teikts likumsargu paziņojumā.

"Sagaidāms, ka šīs nacionālās svinības Vindzorā piesaistīs vairāk nekā 100 000 cilvēku no visas pasaules," teikts paziņojumā.

Temzas ielejas policija informēja par jau īstenotajiem drošības pasākumiem, arī nožogojumu uzstādīšanu līdzās ceļiem un automašīnu numurzīmju atpazīšanas iekārtām.

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon

Vietējiem uzņēmējiem un viesiem pirms kāzām jārēķinās ar "lielāku policijas klātbūtni", arī bruņotiem policistiem un dienesta suņiem, kā arī helikopteru pārlidojumiem.

"Šajā dienā viesi var tikt apstādināti un pārbaudīti," teikts paziņojumā. Policija arī veiks patrulēšanu stacijās un vilcienos uz Vindzoru.

"Ierodoties Vindzorā, jārēķinās ar pārbaužu režīmu. Priekšmeti, kas var radīt risku sabiedrībai, tiks atņemti," brīdināja likumsargi.

Princis Harijs un Mārkla laulāsies Jura kapelā karalienes Elizabetes II Vindzoras rezidencē.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon