foto: Vida Press
Megana Mārkla izvēlējusies līgavas māsu. Tā nebūs hercogiene Ketrīna
Lai gan hercogiene Ketrīna nebūs Meganas līgavas māsa, nav šaubu, ka viņai tāpat būs zīmīga loma savas nākamās svaines lielajā dienā.
Slavenības
2018. gada 27. marts, 13:38

Megana Mārkla izvēlējusies līgavas māsu. Tā nebūs hercogiene Ketrīna

Kasjauns.lv

Prinča Harija topošā sieva Megana Mārkla izvēlējusies sev līgavas māsu kāzu dienai. Dažiem karaļnama faniem par sarūgtinājumu, tā nebūs hercogiene Ketrīna. Lai gan abas nākamās radinieces satuvinās ar katru dienu jo vairāk, Megana izvēlējusies citu sievieti, kura stāvēs viņas tuvumā pie altāra.

Kāds no karaļnamam tuviem cilvēkiem izklaides programmai „Entertainment Tonight” apliecinājis, ka Megana „izvēlēsies vienu no savām tuvākajām draudzenēm, kura bijusi līdzās vēl daudzus gadus pirms viņa satika Hariju”. Lai gan anonīmais ziņu pienesējs nenosauc konkrētu vārdu, tiek prognozēts, ka līgavas māsa visticamāk būšot Džesika Malronija – Toronto dzīvojošā stiliste, kura Meganai bijusi līdzās jau kopš pirmajām dienām, kad viņa uzsāka darbu pie seriāla „Suits” tapšanas.

foto: Vida Press
Megana ar labāko draudzeni seriāla „Suits” stilisti Džesiku Malroniju.

Kad parādījās pirmās baumas, ka princi Hariju vienojot romantiskas attiecības ar aktrisi Meganu Mārklu, tieši Malronijas mājās pāris slēpies no mediju uzmanības un baudījis divvientulību.

„Entertainment Tonight” rīcībā esot arī informācija, ka stiliste Džesika Malronija bijusi līdzi Meganai uz vieno no kāzu kleitas pielaikošanām Londonā. Visi šie fakti liecina, ka tieši Džesikai vajadzētu būt līgavas māsai Meganas un prinča Harija kāzās.

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon
22

Attiecībā uz Meganas un hercogienes Ketrīnas attiecībām, zinātājs norāda, ka aiz pils slēgtajiem vārtiem abas priecājas iepazīt viena otru aizvien labāk. „Protams, ar diviem maziem bērniem un trešo ceļā, Ketrīnai ir darbu pilnas rokas, taču viņa palīdz Meganai ar pils protokola ievērošanu un atbalsta viņu,” norādījis anonīmais informators. „Megana, kura ir aizrautīga kulināre, bieži apciemo Keitu un bērnus, atnesot kādu našķi. Ienākot karaliskajā ģimenē, Megana arī paļaujas uz Keitu, jautājot viņai pēc padoma.”

„Megana atradusi Ketrīnā sev kompāniju, jo tagad, kā topošajai karaļnama pārstāvei, viņas pārvietošanās iespējas ir ierobežotākas. Ar Ketrīnas palīdzību Megana mācās dzīvot bez saviem kontiem sociālajos tīklos un sarast ar paparaci nepārtraukto uzmanību.”

Lai gan hercogiene Ketrīna nebūs Meganas līgavas māsa, nav šaubu, ka viņai tāpat būs zīmīga loma savas nākamās svaines lielajā dienā.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

gallery icon
25

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon
21