foto: Ekrānuzņēmums
"Playboy" skaistule TV ekrānā atvainojas Melānijai Trampai, ka gulējusi ar viņas vīru
Vēl viena daiļava nāk klajā ar informāciju par romānu ar prezidentu Trampu.
2018. gada 23. marts, 08:18

"Playboy" skaistule TV ekrānā atvainojas Melānijai Trampai, ka gulējusi ar viņas vīru

Jauns.lv

Kādreizējā "Playboy" modele Karena Makdugala ekskluzīvā intervijā telekanālam CNN publiski atvainojusies ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai lūgusi piedošanu, ka ielaidusies dēkā ar viņas vīru, prezidentu Trampu, šorīt vēsta "The Washington Post".

Emocionālā intervijā Makdugala miljonu lielajai TV skatītāju auditorijai vaļsirdīgi pastāstīja par savu romānu ar Donaldu Trampu. Dēka ar prezidentu ilgusi apmēram desmit mēnešu garumā un sākusies īsi pēc Trampa jaunākā dēla piedzimšanas, tātad 2006.gadā. Tobrīd Tramps apmēram gadu bija jau precējies ar Melāniju.

Bijusī "Playboy" modele norādījusi, ka ar Trampu tikusies "Trump Tower" ēkā, turklāt pašā pirmajā reizē pēc seksa viņš pat esot piedāvājis naudu. Vēlāk attiecības izvērtušās par ko vairāk nekā sekss, taču rosinājums izbeigt romānu esot nācis no Makdugalas puses, ziņo CNN. Kopumā Trampu viņa raksturo kā "jauku vīrieti", kurā bijusi iemīlējusies, vienlaikus tagad viņa nožēlo šīs attiecības. 

"Atskatoties pagātnē, tagad varu teikt, ka tā bija kļūda. Un man ļoti žēl. Es negribētu, ka man to nodara". Sieviete publiski TV ēterā lūdza piedošanu Melānijai Trampai, 12 gadus vecā Barona mātei. 

Makdugalas pirmie komentāri televīzijā par seno dēku izskan pāris dienas pēc tam, kad viņa vērsās tiesā pret izdevniecību "American Media", kam pieder tabloīds "National Enquirer", lai tiktu anulēta vienošanās par tiesībām uz viņas stāstu, ko viņa pārdeva pirms 2016.gadā notikušajām ASV prezidenta vēlēšanām.

Tramps ir noliedzis, ka viņam būtu bijusi dēka ar Makdugalu, kā arī vēl viena dēka ar pornozvaigzni Stefāniju Klifordi, kas zināma kā Stormija Danielsa. Arī viņa cenšas panākt, lai tiktu anulēts viņas pirms vēlēšanām parakstīts konfidencialitātes līgums.

Makdugala ir 1998.gada "Playmate" jeb "Playboy" Gada meitene. Ar Trampu viņa iepazinusies Hjū Hefnera leģendārajā "Playboy Mansion", kur strādājusi.

CNN intervija pilnā garumā: