foto: Publicitātes foto
Kā "Izklausies redzēts" Atis Ieviņš nomocījās Sjūzenas Boilas ādā: „Bija sarežģījumi ar krūtīm”!
Lai pārtaptu par Sjūzenu Boilu, Atis Ieviņš grimētavā pavadīja teju četras stundas.
TV
2018. gada 12. marts, 14:51

Kā "Izklausies redzēts" Atis Ieviņš nomocījās Sjūzenas Boilas ādā: „Bija sarežģījumi ar krūtīm”!

Kasjauns.lv

Šova “Izklausies redzēts” trešajā raidījumā uzvaras laurus plūca dziedātājs Atis Ieviņš, kurš bija pārtapis par britu talantu konkursa “Britain’s Got Talent” sensāciju Sjūzenu Boilu. Mūziķa tēla izveidošanai bija nepieciešamas vismaz trīs stundas. Kā tas notika, un, kas vispār norisinājās aizkulisēs, skatiet GALERIJU!

Neticamās pārvērtības "Izklausies redzēts" ceturtās sezonas trešajā raidījumā

Ieskats šova "Izklausies redzēts" ceturtās sezonas trešā raidījuma aizkulisēs.

gallery icon

Kā svētdienas pārraidē atzina žūrijas dalībnieks Jānis Šipkēvics, Ata Ieviņa Sjūzena Boila bijusi precīzākā līdzība šova “Izklausies redzēts” Latvijas vēsturē. Kā nu ne – dažbrīd pat četras grimētājas vienlaicīgi strādāja pie tā, lai Ati Ieviņu vizuāli padarītu par teju 50 gadīgu kundzīti ar kuplām formām, apaļiem vaigiem un krietnu dubultzodu.

foto: Juris Rozenbergs
Tāds nu izskatījās Atis Ieviņš! Vai līdzīgs Sjūzenai Boilai?


„Sēdēšana bija ilga, pat spranda sāka sāpēt. Nepatīkamākais bija pats pirmais solis – līmes uzklāšana uz ādas. It īpaši riebīga sajūta bija, kad tika smērēts uz kakla. Kad pielipa, tad jau vairs nebija nepatīkami. Savukārt uz vaigiem uzklātā līme un tai piestiprinātais silikons acis vilka uz leju, un tās ieguva tādu kā skumju izskatu,” portālam jauns.lv atzina Atis Ieviņš, piebilstot, ka neērtības radījušas pieliktās krūtis: „Tās man tika izveidotas ar polsterēta krūštura palīdzību. Apakšā zem krūštura bija tāds kā kombinezons, kas rumpim piedod masu, padarot lielāku dibenu un vēderu, tomēr man piestiprinātās krūtis nemitīgi „brauca uz augšu”, jo bija mazākas par vēderu.”


Atgādinām, ka ”Izklausies redzēts” trešajā raidījumā pēc žūrijas vērtējuma 3. vietu ar 36 punktiem ieguva Edgars Pujāts jeb Lučiano Pavaroti ar dziesmu “Santa Lucia”. 2. vietu un 38 punktus šajā reizē saņēma Atis Ieviņš, kas iejutās Sjūzanas Boilas tēlā, bet 1. vietā pēc žūrijas 48 dotajiem punktiem ierindojās šarmantā Aija Vītoliņa, kura atveidoja vienu no Latvijā mīlētākajām dziedātājām - Margaritu Vilcāni. Taču arī pašiem dalībniekiem, kā to paredz šova noteikumi, bija jāvērtē kāds no dalībniekiem, piešķirot 5 punktus. Tādēļ šova “Izklausies redzēts” trešā raidījuma rezultāti ir šādi – 3. vieta ar 41 punktu – Edgars Pujāts, 2. vieta ar 48 punktiem - Aija Vītoliņa, bet par trešā raidījuma uzvarētāju, saņemot  53 punktus, kļuva Atis Ieviņš.

"Izklausies redzēts" 4. sezonas 3. raidījums

Šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas 3. raidījums.

gallery icon