foto: Vida Press
Hercogienei Ketrīnai jau 13 gadu vecumā zīlniece pateica, ka viņa apprecēs vīrieti vārdā Viljams
Interesanti, vai hercogiene Ketrīna kāzu dienā atcerējās, ka tīnes gados skolā uzvestā ludziņā viņai pareģots apprecēt izskatīgu džentlmeni vārdā Viljams?
Slavenības
2018. gada 8. marts, 11:22

Hercogienei Ketrīnai jau 13 gadu vecumā zīlniece pateica, ka viņa apprecēs vīrieti vārdā Viljams

Kasjauns.lv

Domā, ka hercogienes Ketrīnas pasakai līdzīgais stāsts aizsākās pirms nepilniem septiņiem gadiem, kad viņa apprecēja princi Viljamu? Izrādās – nē, viņai tas bija zvaigznēs rakstīts, turklāt jau sen.

Atklātībā nonācis kāds mājas video, kurā Keita Midltone redzama skolā uzvestā ludziņā. Šis 1995. gadā uzņemtais video pirmoreiz publiskots žurnāla „Hello!” interneta mājaslapā.

Teātra izrādē „zīlniece”, kuru atveido kāda no Midltones skolasbiedrenēm, 13 gadus vecajai Keitai pēc rokas līnijām pareģo, kādu vīru viņai lemts apņemt.

Nākotnes pareģe sola, ka tas būs „izskatīgs, bagāts džentlmenis” no Londonas. Šī ir viena no pravietiskākajām skolas ludziņām, kāda jebkad uzvesta, jo mazā zīlniece apgalvo, ka šī vīrieša vārds būs... Viljams.

Ketrīna Elizabete „Keita” Midltone pasaulē nāca 1982. gada 9. janvārī. Ketrīna studējusi Sentendrūsas universitātē Skotijā, kur 2001. gadā arī iepazinās ar savu nākamo vīru – princeses Diānas un prinča Čārlza vecāko dēlu princi Viljamu, kurš arī studēja šajā mācību iestādē. Jau abu draudzības pirmajos gados plašsaziņas līdzekļi mēļoja, ka Viljams šo meiteni apprecēs, viņi šķita tik saskanīgs un saderīgs pāris. 2007. gadā uz vairākiem mēnešiem pāris romantiskās attiecības pārtrauca, taču vēlāk salaba. 2010. gada 16. novembrī britu karaļnams paziņoja par prinča Viljama un mis Midltones saderināšanos. Viljams šajā dienā izredzētajai pasniedza savas mammas saderināšanās gredzenu ar safīru.

Viljama un Ketrīnas kāzu ceremonijas tiešraidei pie TV ekrāniem visā pasaulē sekoja nepilni divi miljardi cilvēku. Pāris salaulājās 2011. gada 29. aprīlī Vestminsteras abatijā Londonā.

Karalisko kāzu skaistākie mirkļi

gallery icon
30

Ketrīnas vīrs princis Viljams ir otrais rindā uz troni. Ja kādudien viņš kļūs par Anglijas karali, hercogiene iegūs karalienes konsortes titulu.