foto: Vida Press
Nejauks ieradums, kas princim Harijam bija jāatmet, lai Megana teiktu - jā
Nākamās sievas Meganas Mārklas ietekmē princis Harijs soli pa solim pievēršas veselīgākam dzīvesveidam. Smēķēšanu viņš jau atmetis.
Slavenības
2018. gada 7. marts, 05:49

Nejauks ieradums, kas princim Harijam bija jāatmet, lai Megana teiktu - jā

Kasjauns.lv

Vētraino ballīšu mīļotājs princis Harijs kopš saderināšanās ar Meganu Mārklu atvēris jaunu savas dzīves lappusi, kurā vairs nav vietas vecajiem ieradumiem.

Daudzi aizvien labi atceras vētrainās ballītes, ko princis Harijs savulaik uzrīkoja Lasvegasā, kā arī ir redzējuši paparaci fotogrāfijas pēc prinča vēlajiem krodziņu apmeklējumiem Londonā. Taču tagad Harijs savas nākamās sievas dēļ atteicies no kaitīgā ieraduma – smēķēšanas.

Princis Harijs smēķē

Princis Harijs savas līgavas Meganas Mārklas dēļ atteicies no sava gadiem ieilgušā kaitīgā ieraduma – smēķēšanas.

gallery icon
4

Vēl ne tik sen Harijs „kūpināja kā skurstenis” – vidēji vienu cigarešu paciņu dienā.

Tagad, kad princis ir saderināts ar Meganu, kura ievēro ļoti veselīgu dzīvesveidu, arī Harijam nācies pārvērtēt savus ieradumus.

foto: Vida Press
Agrāk princis Harijs izsmēķēja paciņu cigarešu dienā un bija liels ballīšu cienītājs.

„Es Meganā iemīlējos tik neticami ātri, visas zvaigznes bija nostājušās man par labu,” salīdzina princis Harijs. „Šī skaistā sieviete burtiskā nozīmē paklupa un iekrita manā dzīvē. Un es iekritu viņējā. Tas, ka viņa būs fantastiska arī darbā [karaļnama pienākumos], man ir kā atvieglojums, jo viņa spēs tikt galā ar visu, kas nāks.”

Bijusī seriāla „Suits” aktrise nodarbojas ar jogu, veselīgi ēd, regulāri nododas skriešanai un dzer daudz veselīgo zaļo smūtiju. Saprotams, ka viņas dzīvesveidā smēķēšanai nav vietas.

„Mana veselība, mans garīgais līdzsvars, sajūta, kas pārņem pēc sportošanas – tas viss mani motivē kāpt uz [jogas] paklājiņa vai doties uz sporta zāli,” norādījusi Megana. „Dažkārt doma par sportošanu man absolūti nepatīk, taču es vienmēr sev atgādinu, cik labi jutīšos pēc tam. Gandrīz eiforiski!”

foto: Vida Press
Megana nodarbojas ar jogu, veselīgi ēd, regulāri nododas skriešanai un dzer daudz zaļo smūtiju. Saprotams, ka viņas dzīvesveidā smēķēšanai nav vietas.

Nav brīnums, ka arī Harijs tagad nākamās sievas ietekmē soli pa solim pievēršas veselīgākam dzīvesveidam.

„Harijs ir apsolījis, ka mājās nesmēķēs vispār. Tas nebūtu jauki, ja viņš smēķētu mājās līdzās Meganai, kas ir nesmēķētāja,” izdevumam „Daily Mail” norādījis kāds no pāra draugiem. „Vairs nekādas karāšanās ārā pa logu ātrai dūma ievilkšanai! Harijs to Meganas dēļ ir atmetis.”

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Patiesībā, tas ir ļoti labi, ka mīlestības dēļ Harijs atteicies no sava sliktā ieraduma, jo Kensingtonas pilī – kur viņi dzīvo – smēķēšana telpās ir aizliegta.

„Karaļnama īpašumos kopš 2016. gada 21. novembra valda liegums smēķēt,” apliecinājis kāds no pils pārstāvjiem. Tajā skaitā ietilpst Kensingtonas pils, Bekingemas pils, Vindzoras pils, Sentdžeimsa pils, kā arī citi karaliskajai ģimenei piederoši īpašumi.

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

gallery icon
25

Princis Harijs nav vienīgais, kurš atmetis kaitīgo ieradumu. Harija pamāte Kornvolas hercogiene Kamilla savulaik izsmēķējusi līdz 10 cigaretēm dienā, kas ļoti kaitinājis princi Čārlzu. Kamilla smēķēšanu atmetusi jau pirms 15 gadiem, un kopš tā laika cigaretēm vairs nav pieskārusies.

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon
21