foto: Vida Press
Dziedātājas Pinkas un viņas meitas jaukākie sarkanā paklāja brīži
Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu Kantri mūzikas asociācijas balvu ceremonijas vakarā.
Slavenības
2017. gada 16. novembris, 15:26

Dziedātājas Pinkas un viņas meitas jaukākie sarkanā paklāja brīži

Kasjauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Pinka ne reizi vien ņēmusi savu meitu Vilovu Seidžu līdzi uz balvu ceremoniju un pirmizrāžu vakariem. Arī uz nesen notikušo Kantri mūzikas asociācijas balvu ceremonijas vakaru, kur abas bija ģērbušās kā princeses.

Popzvaigzne Pinka ar uzstāšanos priecēja Kantri mūzikas asociācijas balvu vakara viesus. Taču, šķiet, ka viņas pašas neaizmirstamākais vakara notikums bija tas, ka līdzās bija sešus gadus vecā meita Vilova.

Par godu balvu vakaram Vilova bija ģērbta tilla princešu kleitā un viņas matus rotāja diadēma. Arī Pinka šoreiz bija izvēlējusies kuplu kleitu ar volāniem.

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu.

gallery icon

Šā gada augustā, Pinka saviļņoja MTV mūzikas video balvu ceremonijas skatītājus, pateicības runā pastāstot par kādu sarunu par izskatu, kāda viņai nesen bijusi ar meitu.

„Redzi, mazulīt, mēs nemaināmies,” dziedātāja motivējusi meitu neietekmēties no tā, ko runā citi, kad Vilova žēlojusies, ka esot neglīta un izskatoties pēc puikas. „Mēs paņemam smilšu graudiņu gliemežvākā un izaudzējam no tā pērli. Mēs palīdzam citiem mainīties... Tu, mana mīļā meitiņa, esi skaista un es tevi mīlu.”

Tēmas