foto: no privātā arhīva
“X faktora” dalībniekam Edgaram Kreilim kā šovs, tā piedzimst meita
Edgars Kreilis ar sievu Katrīni un divām vecākajām meitām Keriju un Elisu.
Slavenības
2017. gada 1. novembris, 10:40

“X faktora” dalībniekam Edgaram Kreilim kā šovs, tā piedzimst meita

Kasjauns.lv

Dziedātājam Edgaram Kreilim šis rudens padevies pagalam rosīgs – pašam dzimšanas diena, kļuvis par tēvu trešajai meitai, kā arī ticis “X faktora” finālā. Neparasti, bet izrādās, ka Kreilis ir pieredzējis šovu dalībnieks, un teju vai katra viņa dalība šovā rezultējas ar meitas dzimšanu.

TV šova "X faktors" dalībnieks Edgars Kreilis šova laikā nosvin dzimšanas dienu

TV šova "X faktors" dalībnieks Edgars Kreilis ar ģimeni un šova kolēgiem naktsklubā 29. oktobrī nosvinēja 26. dzimšanas dienu.

gallery icon
26

Žurnāls “Kas Jauns” vēsta, ka bez gatavošanās šovam un mēģinājumu apmeklēšanas Kreilis strādā divos darbos, kā arī rūpējas par ģimeni, kas nesen kļuva kuplāka. 27. septembrī Edgara sieva Katrīne Kreile dzemdēja trešo meitu, kurai dots vārds Arianna.


„Nekad nebiju domājis, ka man būs trīs meitas, bet ir forši, novērtēju to, kas man ir dots. Turklāt šajā laikā esmu arī pats mainījies uz labo pusi, jo vēlos rādīt labu piemēru savām meitenēm. Ja tēvs par viņām rūpēsies, lutinās, tad arī tādu vīru viņas sev līdzās atradīs,” uzskata Kreilis, kurš, pirms uzsāk darba gaitas, abas vecākās meitas nogādā bērnudārzā, bet pastarīte Arianna paliek mājās, mammas Katrīnes aprūpēta.

foto: Publicitātes
Pirmais šovs, kur Kreiļi piedalījās kā precēts pāris, bija 2013. gada pavasarī – “Koru kari 3”.


Šī nav pirmā reize, kad šova karstumā Edgaram jāmaina autiņbiksītes vai naktī jāmostas, kad bērns kļuvis nemierīgs. Arī pirmā meita Kerija (4) un otrā Elisa (2) dzima laikā, kad dziedātājs piedalījās muzikālos TV projektos. Otrās meitas gaidīšanas laikā gan viņš, gan Katrīne startēja kanāla “Rīga TV24” rīkotajā “Karaoke TV čempionātā”, bet pirmdzimtās Kerijas nākšana pasaulē bija ļoti gaidīts notikums ne tikai viņiem pašiem, bet arī visiem kolēģiem, ar kuriem kopā 2013. gada pavasarī viņi piedalījās šovā “Koru kari 3”.

foto: Publicitātes
TV šova “X faktors” laikā piedzimusi Edgara Kreiļa trešā meita.

Toreiz Kreiļu pāris dziedāja Normunda Jakušonoka vadītā Rīgas kora sastāvā. Vēl grūtniecības pēdējā mēnesī Katrīne jutās ļoti labi un kopā ar kolēģiem kāpa uz skatuves un izdziedāja sagatavotās dziesmas. Kerija piedzima 14. martā, un dažas nedēļas vēlāk abas Edgara mīļās meitenes ieradās šova filmēšanas studijā, lai vērotu koncertu klātienē. Nu jau Kerija izaugusi par lielo māsu un jaunāko atvasi sagaidīja mājās ar prieku. „Meitas ir viens no iemesliem, kas liek man sasniegt vairāk, iet uz priekšu. Mums nedod to, ko nevaram panest,” saka Edgars.

foto: Publicitātes
Gaidot otro mazuli, Kreiļi piedalījās “Rīga TV24” rīkotajā šovā “Karaoke TV čempionāts”.


Viņš uzsver, ka liela nozīme ikdienā ir laika plānošanai, lai var gan ar ģimeni pabūt kopā, gan pastrādāt, pamuzicēt un vēl hokeju uzspēlēt, kas viņam ļoti patīk. „Man skolas laikā bija astoņi pulciņi, esmu pieradis skriet un darboties dažādās sfērās. Un, ja patīk tas, ko dari, tad nav arī noguruma un negatīvu emociju,” tā Kreilis.