foto: KENI PARKS/SPLASH/ Vida Press
Ieskats Džonija Depa 3 miljonus vērtajā rančo, ko viņš savulaik pircis divreiz!
Džonijs Deps šo īpašumu iegādājās 1995. gadā, bet 2001. gadā pārdeva. Četrus gadus vēlāk aktieris nopirka to atkal, un tagad no jauna pārdod.
Slavenības
2017. gada 3. septembris, 13:18

Ieskats Džonija Depa 3 miljonus vērtajā rančo, ko viņš savulaik pircis divreiz!

Kasjauns.lv

Holivudas aktieris Džonijs Deps (54) nolēmis pārdot savu grandiozo rančo Kentuki štatā (ASV) ar tai piederošo zirgu fermu.

foto: James Gourley/REX/ Vida Press
Aktieris Džonijs Deps.

„Karību jūras pirātu” zvaigzne Džonijs Deps šo īpašumu pārdod par trīs miljoniem dolāru. Pats aktieris to iegādājies 1995. gadā, samaksājot 950 000 ASV dolāru. 2001. gadā Deps no īpašuma vēlējās šķirties un pārdeva to par vienu miljonu dolāru. Lai cik dīvaini tas neizklausītos, taču četrus gadus vēlāk aktieris to nopirka vēlreiz, šoreiz jau samaksājot 2 miljonus dolāru.

Džonijs Deps pārdod savu rančo

Džonijs Deps šo īpašumu iegādājās 1995. gadā, bet 2001. gadā pārdeva. Četrus gadus vēlāk aktieris nopirka to atkal, un tagad ...

gallery icon
49

Plašajā rančo ir galvenā ēka ar sešām guļamistabām un septiņām vannasistabām. Mājas kopējā dzīvojamā platība sasniedz 557 kvadrātmetru. Tā celta uz vairāk nekā 41 akru (16.6 ha) liela zemes gabala. Līdzās galvenajai ēkai izbūvēts peldbaseins un viesu namiņš, garāža četrām automašīnām, trīs lieli staļļi un 10 aploki zirgiem.

„Tā ir lieliska ferma ar milzu potenciālu,” norādījis izsoļu nama „Halfhill Auction Group” vadītājs, kura vadībā notiks īpašuma pārdošana vairāksolīšanā. „Par īpašumu izrādīta liela interese no vietējiem un ārzemju pircējiem tā slavenā īpašnieka dēļ.”

Izsole notiks šā gada 15. septembrī.

Džonijs Deps pārdod savu ciematu Francijā

„Le Plan de la Tour” ciematu Francijas dienvidos aktieris Džonijs Deps iegādājās 2001. gadā, un visu nākamo gadu laikā tieši ...

gallery icon
11