Slavenības
2017. gada 21. augusts, 14:56

Madonnas adoptētais dēls jau pāraudzis māti!

Kasjauns.lv

Popmūzikas karaliene Madonna (59) ar adoptēto dēlu Deividu Bandu un jaunākajām ģimenē pieņemtajām dvīņu meitiņām Esteri un Stellu devusies brīvdienās uz Itāliju.

Madonna ar bērniem viesojas Itālijā

Itālijas pilsētā Lečē popzvaigzne Madonna ciemojusies kopā ar adoptētajiem bērniem dēlu Dievidu Bandu un dvīnītēm Esteri un Stellu.

gallery icon
8

Madonna, kuras dzīslās rit itāliešu asinis un kuras īstais vārds ir Madonna Luīze Veronika Čikone, ar dēlu Deividu Bandu un dvīnēm Esteri un Stellu viesojusies Itālijas pilsētā Lečē.

Mālāvijā dzimušo zēnu dziedātāja adoptēja 2006. gada oktobrī. Šobrīd Deividam ir jau 11 gadu un viņš pāraudzis mammu, kuras augums ir 1.64 m.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Madonnas 11 gadus vecais dēls jau izstiepies garāks par savu slaveno mammu.

Madonnas ģimenē aug divi pašas bioloģiskie bērni – meita Lurdesa Marija Čikone Leona (20), kura dzimusi viņas attiecībās ar fitnesa treneri Karlosu Leonu, un dēls Roko Ričijs (16), kurš nācis pasaulē dziedātājas laulībā ar britu kinorežisoru Gaju Ričiju. 2006. gadā Madonna adoptēja puisēnu Deividu Bandu (11) no Malāvijas, bet dažus gadus vēlāk meitenīti Mērsiju Džeimsu (11), kura arī ir no šīs Āfrikas valsts.

Dvīnīšu Esteres un Stellas bioloģiskā māte nomira 2012. gada augustā, piecas dienas pēc bērnu nākšanas pasaulē. Viņa neizdzīvoja pēc ķeizargrieziena operācijas radītajām komplikācijām. Bērnu tēvs Adams Mvale nespēja tikt galā pats ar saviem bērniem un nodeva tos aprūpē bāreņu namam. Vēlāk viņš apgalvoja, ka esot maldināts, jo domājis, ka vienudien bērnus atdos viņam atpakaļ.

Tēmas