foto: Instagram.com
Žurnālistes mazmeita Paula Kalniņa. Iespējams, viena no seksīgākajām latvietēm instagramā
Paula Kļaviņa šovasar Sardīnijā.
Slavenības
2017. gada 1. augusts, 06:25

Žurnālistes mazmeita Paula Kalniņa. Iespējams, viena no seksīgākajām latvietēm instagramā

Kasjauns.lv

TV 24 žurnālistes Veltas Puriņas viena no mazmeitām – Paula Kalniņa – kļuvusi par populāru Instagram zvaigzni, kurai seko vairāk nekā astoņi tūkstoši interesentu.

Veltas Puriņas mazmeita Paula Kalniņa savās instagram bildēs

Veltas Puriņas mazmeita Paula Kalniņa savās instagram bildēs.

gallery icon

Žurnāls “Kas Jauns” šīs nedēļas numurā vēsta, ka Paula Puriņa ir turīgā bulciņu tirgotavas “Mārtiņa beķereja” saimnieka Mārtiņa Kalniņa un TV žurnālistes Veltas Puriņas meitas Elīnas Puriņas atvase. Jau kopš agrām bērnības dienām vecāki Paulu audzinājuši par atraktīvu un sabiedrisku meiteni. Pirms teju desmit gadiem Paula uzvarēja skaistumkonkursā “Latvijas talantīgās princesītes” un pārstāvēja Latviju skaistumkonkursā Turcijā “Little Miss Europe”.

foto: Instagram.com
Paula Kalniņa gūst popularitāti Instagram, publicējot krāšņas bildes.

Tagad Paula jau kādu laiku studē Kanādā, Toronto Universitātē (UTSC), un Latvijā ir salīdzinoši reti. Paula savas ikdienas gaitas atrāda saviem sekotājiem arī sociālajā vietnē Instagram. Fotogrāfijās redzams, kā Paula ceļo pa pasauli, atpūšas smalkos restorānos un viesnīcās, tērpusies dārgu zīmolu apģērbos, kā arī fotografējoties neslēpj savu seksapīlu un dažkārt izceļ sievišķīgās aprises, visai pieticīgi apģērbjoties. Piemēram, šovasar viņa pabijusi gan Latvijā, gan Itālijā, gan Horvātijā, gan Ungārijā.

Par daiļo Instagram zvaigzni Paulu Kalniņu un daudz ko citu raksta žurnāls "Kas Jauns" savā jaunākajā - 1. augusta numurā.