foto: ComparetheMarket/Splash / Vida Press
Pēc 10 gadus ilga pārtraukuma uz ekrāniem atgriežas Makolijs Kalkins!
Fani var gavilēt. Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins pēc ilga pārtraukuma, atkal būs redzams uz lielajiem ekrāniem!
Slavenības
2017. gada 27. jūnijs, 12:45

Pēc 10 gadus ilga pārtraukuma uz ekrāniem atgriežas Makolijs Kalkins!

Kasjauns.lv

Aktierim Makolijam Kalkinam pasaules slavu atnesa loma Ziemassvētku komēdijā „Viens pats mājās”. Pēdējā laikā viņš pievērsies mākslai, kā arī uzstājās ar grupu „Pizza Underground”, kuras repertuārā ir dziesmas par picām. Pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas pauzes, Kalkins gatavojas atkal atgriezīsies kino!

Makolijs Kalkins pastaigā ar Džeksona meitu Parisu Džeksoni 2017. gadā.

Makolijs Kalkins ir labos draugos ar sava leģendārā labākā drauga Maikla Džeksona meitu Parisu Džeksoni.

gallery icon
11

Interneta portāla „Entertainment Weekly” rīcībā nonākusi informācija, ka savulaik populārais aktieris Makolijs Kalkins gatavs atgriezties uz lielajiem ekrāniem pēc gandrīz desmit gadus ilgas pauzes.

Aizvadīto gadu laikā par Makloju Kalkinu dzirdēts maz. Viņš nofilmējies pāris mūzikas videoklipos, pievērsies glezniecībai un uzstājies kopā ar savu grupu „Pizza Underground”, kas parodē grupas „Velvet Underground” dziesmas. Pirms pieciem gadiem par Kalkinu pat klīda runas, ka viņš tik ļoti aizrāvies ar narkotikām, ka atlicis dzīvot vien pusgadu. Tie gan izrādījās salti meli, ko izprovocēja viņa ne pārāk koptais izskats.

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon
20

Ja neņem vērā divas Adama Grīna režisētās filmas – „The Wrong Ferrari (2011) un „Adam Greene’s Aladdin” (2016) – Makolija Kalkina pēdējā kino loma bija 2007. gadā izdotajā kinolentē „Sex and Breakfast”. Pirms tam viņš nospēlēja aktrises Mendijas Mūras brāli filmā „Saved!”, kas uz ekrāniem iznāca 2004. gadā.

foto: Dave Allocca/StarPix/REX/ Vida Press
Makolijs Kalkins un Sets Grīns „Party Monster” pirmizrādes vakarā 2003. gadā.

Pēc desmit gadu ilga klusuma perioda Makolijs Kalkins uz lielajiem ekrāniem atgriezīsies komiķa Seta Grīna režisētajā filmā „Changeland”. Sets Grīns labāk pazīstams pēc seriāla par vampīru mednieci Bafiju un lomas filmās par Ostinu Pauersu. Filma „Changeland” būs viņa pirmais darbs kā režisoram.

foto: Killer/World Of Wonder/Kobal/REX/ Vida Press
Makolijs Kalkins un Sets Grīns filmā „Party Monster”.

Kalkins jau agrāk ņēmis lielākas pauzes savā kino karjerā. Pēc darba pie Ziemassvētku komēdijas „Home Alone” („Viens pats mājās”), viņš 1994. gadā nofilmējās lentēs „The Pagemaster” un „Richie Rich”. Tam sekoja nepilnu gadu dekādi ilgs klusums. Nākamā Makolija Kalkina loma bija tikai 2003. gadā iznākušajā filmā „Party Monster”. Strādājot pie šī darba Kalkins iepazinās ar Setu Grīnu. Kopš tā laika abi aizvien ir labi draugi.

Kalkins ieskaņojis balsis Grīna komēdijseriālam „Robot Chicken”. Dažkārt abi arī manīti kopīgi izklaidējamies ar seriāla „Full House” („Pilna māja”) aktieris Bobu Sadžetu.

Makolijs Kalkins kļuvis par gleznotāju

gallery icon
17

Izdevums „Variety” informē, ka jaunajā filmā „Changeland” Kalkins atveidos „svārstīgu personāžu, kas piedzīvo personības krīzi un Taizemē satiek pašpārliecinātu labāko draugu, ko atveidos Brekins Meijers.” Kalkina loma pagaidām netiek raksturota sīkāk, taču Grīns intervijā izteicies:
 
„Tas ir kā sapnis, ka varēšu strādāt Taizemē kopā ar fantastisku komandu un dažiem no saviem tuvākajiem draugiem.”

Makolijs Kalkins kopā ar citiem aktieriem apmeklē „Comic Con” konferenci Ņujorkā

gallery icon
9

Makoliju Kalkinu savulaik uzskatīja par vienu no veiksmīgākajiem bērnu aktieriem kopš Šērlijas Templas. Ar bērnībā nospēlētajām lomām Kalkins nopelnīja 15 miljonus dolāru lielu kapitālu. Tomēr pati populārākā loma ir un paliek Kevins Ziemassvētku komēdijā „Viens pats mājās”. Par to Kalkins pat deviņu gadu vecumā bija nominēts „Zelta globusa” balvai kā labākais aktieris.

Makolijs Kalkins izskatās šokējoši

gallery icon
10

Pirms vairākiem gadiem Makolijs Kalkins savu radošo būtību centās izpaust mākslā – viņš gleznoja. Bet pēc tam nolēma pievērsties mūzikai. 2012. gadā viņš nodibināja grupu „Pizza Underground”. Puiši spēlē grupas „Velvet Underground” un dziedātāja Lū Rīda skaņdarbus, tikai visi dziesmu teksti ir mainīti tā, lai to saturs būtu par... picām.

Tā spēlē Makolija Kalkina grupa „Pizza Underground”

@breckinmeyer & I spend a lot of time on boats in @changelandmovie

A post shared by Seth Green (@sethgreen) on