foto: Mārtiņš Ziders
Markus Riva atklāj, kuram ir vislielākās izredzes nokļūt TV šovā “X Faktors”
Vairāki simti cilvēku pretendē uz dalību šovā "X Faktors", kuru vadīs Markus Riva.
2017. gada 17. maijs, 06:07

Markus Riva atklāj, kuram ir vislielākās izredzes nokļūt TV šovā “X Faktors”

Kasjauns.lv

Dziedātājs, dīdžejs Markus Riva, kurš izvēlēts par gaidāmā muzikālā realitātes šova “X Faktors” vadītāju, dalībnieku atlasē bija viens no žūrijas locekļiem. Novērtējot visus pretendentus, viņam ir skaidrs, kādam ir jābūt, lai tiktu šovā.

Pasaulslavenā šova "X Faktors" atlasē Rīgā pulcējas simtiem pretendentu

gallery icon

„Konkursa pretendentiem galvenais, lai viņus izvēlētos, ir tas x faktors. Šajā projektā ar skaistu vokālu nepietiek. Ir jābūt drosmei, harizmai, savam īpašajam stāstam. Protams, ir arī svarīgs vokāls, dziedātprasme, muzikalitāte, taču uzsvēršu - šis nav vokālistu konkurss, kur pārbauda, kurš kaut ko labāk nodziedās,” skaidro mūziķis.

foto: Mārtiņš Ziders
„Esmu priecīgs būt tiešām klāt šim vēsturiskajam notikumam, ka arī Latvijā būs šis pasaulē populārais šovs, pateicoties kuram atradīsim nākamās Latvijas superzvaigznes,” teic TV šova vadītājs Markus Riva.


Markus arī mierina tos, kuri netiks uzaicināti uz “X Faktora” atlases nākamo kārtu. „Galvenais nepadoties. Es labi saprotu, cik ir grūti, kad izgaist cerības... Pašam bijuši visādi atraidījumi šāda veida konkursos. Aicinu ļoti nepārdzīvot, un nekādā ziņā nepadoties ceļā uz savu sapņu piepildīšanu. Iespējams, ir jāmēģina vēlreiz. Esmu pārliecināts, ka, ja nu kādu no šiem dalībniekiem mēs šajā konkursā neredzēsim, viņš kādreiz kļūs par vēl lielāku superzvaigzni. Nekad nevajag atteikties no sapņiem. Viens no maniem sapņiem savulaik ir bijis, ka es vadu šādu TV šovu. “X Faktors” ir gandrīz vienīgais muzikālais šovs, kuru esmu noskatījies no sākuma līdz beigām. Es pat kādreiz biju iedomājies par to, vai es šādā šovā varētu būt kā dalībnieks, gan kā vadītājs. Un sapnis ir piepildījies,” optimistiskā balsī nosaka vērienīgā TV šova “X Faktors” vadītājs.

Valmierā dziedāšanas šova „X Faktors” atlasē uzklausa talantus no Vidzemes

Valmierā dziedāšanas šova „X Faktors” atlasē uzklausa talantus no Vidzemes.

gallery icon

„X Faktora” atlase Jelgavā 2017. gada 10. maijā

„X Faktora” atlase Jelgavā 2017. gada 10. maijā.

gallery icon