foto: John Salangsang/BFA/REX/ Vida Press
Nāve peldbaseinā. Apsūdzēta aktrise Demija Mūra
Aktrise Demija Mūra.
Slavenības
2017. gada 9. maijs, 18:59

Nāve peldbaseinā. Apsūdzēta aktrise Demija Mūra

Kasjauns.lv

Holivudas aktrisei Demijai Mūrai izvirzīta apsūdzība par to, ka viņas piemājas peldbaseinā pirms diviem gadiem noslīcis 21 gadus vecs vīrietis.

2015. gada jūlijā pēc nelielas ballītes aktrisei Demijai Mūrai piederošajā mājā Losandželosā Edenilsonu Stīvenu Valli atrada mirušu piemājas peldbaseinā. Jāatzīst gan, ka traģēdijas dienā pati aktrise nebija šajās mājās. Vēlāk ar slavenību žurnāla „People” palīdzību Mūra sniedza oficiālu paziņojumu, kurā pauda, ka ir „absolūtā šokā” par notikušo „neiedomājamo traģēdiju”.

foto: Premiere/FAMEFLYNET PICTURES/All/ Vida Press
Holivudas aktrises Demijas Mūras īpašums Losandželosā, kura baseinā pirms diviem gadiem noslīka 21 gadu vecais vīrietis.

Sākotnēji Valles vecāki Horhe un Marija izvirzīja apsūdzību kompānijai „Tree House Trust”, kam pieder īpašums, kā arī Mūras personīgajam asistentam un vēl kādam cilvēkam, kas bija atbildīgs par ballītes organizēšanu.

Žurnāla „People” rīcībā nonākusi informācija, ka šobrīd apsūdzēto skaitam pievienota arī pati aktrise Demija Mūra. Valles ģimene vaino Holivudas zvaigzni, ka viņas baseina malās nebija atzīmes par tā dziļumu, norādot, ka baseins bijis „pārmērīgi dziļš”. Bojāgājušā vecāki arī vērš uzmanību uz to, ka akmeņi tā malā radījuši paslīdēšanas risku, kā arī to, ka alkohols un baseina ūdens „bīstami augstā” temperatūra (38 grādi pēc Celsija) pieskaitāmi viņu dēla nāvi izraisījušajiem faktoriem.

foto: REX/ Vida Press
Draugi teic, ka bojāgājušais Edenilsons Stīvens Valle nav mācējis peldēt un baseinā visticamāk iekritis nejauši.

Portāla „TMZ” veidotāju rīcībā nonācis liecinieku teiktais, ka Edenilsons liktenīgajā vakarā citiem ballītes viesiem un rīkotājiem atzinis, ka nemāk peldēt. Viņš visticamāk nejauši iekritis baseinā, kad vairums viesu jau bija pametuši ballīti.

„Es nebiju valstī. Biju devusies pie meitas uz dzimšanas dienas svinībām, kad saņēmu šīs sirdi plosošās ziņas,” Mūra iepriekš apliecināja savā oficiālajā paziņojumā žurnālam „People”. „Bērna zaudējums ir neiedomājama traģēdija, izsaku līdzjūtību šī jaunā vīrieša ģimenei un draugiem.”

Valles ģimene tiesas ceļā vēlas piedzīt vairāk nekā 25 000 ASV dolāru lielu kompensāciju.

foto: Premiere/FAMEFLYNET PICTURES/All/ Vida Press