foto: Lauren Espiritu-Philson/BFA/REX/ Vida Press
58 gadus vecajai Madonnai atkal sagribas parādīt plikumus. Un viņa to izdara
Popzvaigzne Madonna.
Slavenības
2017. gada 11. maijs, 13:37

58 gadus vecajai Madonnai atkal sagribas parādīt plikumus. Un viņa to izdara

Kasjauns.lv

Pirms piecpadsmit gadiem popzvaigzne Madonna izdeva fotogrāmatu „Sex”, kurā bija apkopotas ilustrētas dziedātājas seksuālās fantāzijas. Nesen mūziķe savā „Instagram” blogā publiskojusi jaunu plikbildīti.

foto: Splash News/ Vida Press
Madonna „Instagram” blogā saviem sekotāju miljoniem atrādījusi šādu savu jaunāko kailfoto.

Vienā no attēliem Madonna kaila demonstrē spožus zelta zobus un vairākas zelta kaklarotas. Šo attēlu dziedātāja publiskojusi atkārtoti. Pirmoreiz viņa zobu rotu atrādīja jau pērnā gada septembrī. Toreiz ar šīs fotogrāfijas palīdzību mūziķe pauda savu atbalstu toreizējai ASV prezidenta amata kandidātei Hilarijai Klintonei.

foto: Splash News/ Vida Press
Līdz ar jauno fotogrāfiju, dziedātāja atkārtoti publiskojusi pērnā gada rudenī uzņemtu attēlu, kurā kaila iepozē ar zelta zobiem un šādi pauž atbalstu toreizējai ASV prezidenta amata kandidātei Hilarijai Klintonei.

Savukārt otrs attēls ir pavisam jauns. Tajā redzams dziedātājas kailais ķermenis no krūtīm līdz gurniem. Nevienam nav šaubu, ka 58 gadus vecās popzvaigznes figūra ir apbrīnojami šmauga, kāda varētu konkurēt pat ar dažu labu divdesmitgadnieci. Madonna acīmredzami tīksminās par to pati un rāda arī saviem sekotāju miljoniem.

Madonnas skandalozi vērtētā grāmata „Sex” iznāca 1992. gada rudenī. Lai gan sabiedrības reakcija bija pretrunīga, grāmata kļuva par bestselleru. Tika pārdoti 1.5 miljoni tās kopiju par 50 dolāriem par eksemplāru.

Madonna 18 gadu vecumā

gallery icon
24

Madonna jaunībā

gallery icon
14

Madonna pret meitu Lurdesu

gallery icon
8

Madonna „Met Gala” ballē 2016. gadā

gallery icon
16