foto: Karl Larsen/Coleman-Rayner/ Vida Press
Beidzot redzams, cik ļoti mainījies Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas
Breds Pits izskatās izdēdējis un nomākts.
Slavenības
2017. gada 26. aprīlis, 12:42

Beidzot redzams, cik ļoti mainījies Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas

Kasjauns.lv

Ārzemju mediji „vienā mutē” sauc, ka pēc šķiršanās no sievas aktrises Andželinas Džolijas, aktieris Breds Pits vairs ir tikai ēna no agrākā staltā vīrieša, kāds reiz bija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Holivudas aktieris Breds Pits šobrīd ievērojami nokrities svarā un izskatījās izdēdējis, kad paparaci viņu pirms pāris dienām manīja Losandželosas ielās, dodamies izbraucienā ar motociklu. Aktieris nesen kā iegādājies jaunu spēkratu „BMW R 1200 GS Adventure” un viens pats devies izbraucienā pilsētas ielās. Ražotāji jauno motociklu slavē kā ideāli piemērotu tiem, kam patīk ekstrēmi braucieni pa nelīdzeniem ceļiem vai mežonīgākā apvidū. Jaunais spēkrats radīts tāds, lai tam pa spēkam būtu ne tikai asfalts, bet arī bezceļš, akmeņi un smiltis.

Breds Pits dodas vizināties ar jauno motociklu

Aktieris Breds Pits iegādājies jaunu motociklu – „BMW R 1200 GS Adventure”, un viens pats devies izbraucienā pilsētas ielās.

gallery icon
16

Pēc šķiršanās no sievas Andželinas Džolijas aktieris Breds Pits daudz laika pavada savā mākslas studijā. Viņš nevairās atzīties, ka nodošanās mākslai palīdz dziedēt salauzto sirdi. Ja neskaita dažus jaunākās filmas reklāmas pasākumus, aktieris reti redzēts izejam sabiedrībā. Viņš lielāko daļu laika pavada savā mākslas studijā, reizēm pat dienām neizejot no mājām.

Holivudas zvaigzne, kurš reiz bija atzīts par seksīgāko vīrieti pasaulē, šobrīd vairs ir tikai ēna no vecā Breda Pita, ko pazinām. Acīmredzams, ka šķiršanās no sievas un tam sekojošā skandalozā šķiršanās prāva un cīņa par bērniem, darījusi savu.

Breds Pits filmas „Allied” pirmizrādes vakarā Ķīnā

gallery icon
13

Tā izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas

gallery icon
22

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35