Atpūtai Havaju salās Britnija izvēlas nu ļoti pikanta stila bikini
foto: AKM-GSI/FAMEFLYNET PICTURES/All / Vida Press
Atpūtai pludmalē dziedātāja Britnija Spīrsa izvēlējusies 230 dolāru vērtu zīmola „Beach Bunny” peldkostīmu, kas rada ilūziju par cauri spīdošu kailu augumu. Patiesībā bikini ir ar miesas krāsas oderi.
Slavenības
2017. gada 15. aprīlī, 15:18

Atpūtai Havaju salās Britnija izvēlas nu ļoti pikanta stila bikini

Kasjauns.lv

Dziedāšana un dejotprasme Britniju Spīrsu padarījusi par mega zvaigzni. Popdīva nesen lepni demonstrējusi smago treniņu rezultātus, gozējoties Havaju salu siltajā saulītē baltā bikini.

Atpūtai Havaju salās Britnija izvēlas nu ļoti pika...

Sniegbaltais bikini maz atstāja iztēlei, parādot ikkatru dziedātājas Britnijas Spīrsas labi trenētā un iedegušā auguma muskulīti. Atpūtai Havaju salās popzvaigzne izvelējusies zīmola „Beach Bunny” darinātu peldkostīmu. Šī pludmales tērpa krūšturis maksā 110 ASV dolāru, bet biksītes 120 ASV dolāru.

Britnijas izraudzītais bikini rada visnotaļ pikantu iespaidu. Baltais peldkostīms šķietami sastāv no strēmelēs savienota auduma, radot ilūziju, ka zem tā cauri redzama kaila miesa. Taču tā ir tikai ilūzija! Patiesībā šī modeļa peldkostīmam iestrādāta miesas krāsas odere.

Britnija atpūšas Havaju salās

Uz Havaju salām popzvaigzne Britnija Spīrsa devusies kopā ar mammu Linnu. Atpūtai pludmalē dziedātāja izvēlējusies 230 dolāru vērtu zīmola „Beach ...

Brīvdienās Britnija bija devusies kopā ar mammu Linnu, kura okeāna krastā sauļojās uz līdzi paņemtā lielā dvieļa.

Smaidoša un lieliskā noskaņojumā Britnija pludmalē manīta tikai dienu pēc tam, kad atklātībā nonākusi ziņa, ka šā gada 31. decembrī popzvaigzne sniegs pēdējo no saviem Lasvegasas šoviem. Izrāde „Piece of Me” ar labiem panākumiem šajā pilsētā izrādīta jau četrus gadus. Pirmo šovu Spīrsa sniedza 2013. gada 27. decembrī.

„Gatavojos teikt ardievas šovam „Piece of Me”. Man nebija ne jausmas, cik maģiska izvērtīsies šī pieredze,” paziņojumā izteikusies Britnija. „Fani no visas pasaules braukuši, lai noskatītos manu šovu un tas ir apbrīnojami. Mīlu Lasvegasu un man pietrūks šo priekšnesumu.”

Britnija priecē savu publiku ar apbrīnojami labu figūru

Pirms diviem gadiem kritiķi nopēla Britnijas Spīrsas augumu, norādot, ka popzvaigzne esot par apaļīgu šādiem augumu atkailinošiem tērpiem. Intensīvs darbs ...

Brintijas menedžeris Lerijs Rūdolfs atzinis, ka dziedātāja un viņas komanda vēl nav izlēmuši, ko darīs pēc tam, kad būs sniegts pēdējais šovs. „Mēs esam pabeiguši šovu, bet nākamais solis vēl nav skaidrs,” viņš izteicies izdevumam „Las Vegas Review-Journal”. „Mēs aizvien risinām sarunas ar „Caesars Entertainment” un citām ieinteresētām pusēm Lasvegasā.”

„Viss ir iespējams. Mēs esam pieņēmuši nulle lēmumu. Mēs ceram uz lielu ieinteresētību no citām pusēm. Britnijas šovi pamatā ir izpārdoti, un viņai ļoti patīk Lasvegasa. Viņai patīk uzstāties Vegasā.”

„Viņa varētu doties turnejā, viņa varētu strādāt pie jauna albuma,” komentē menedžeris Rūdolfs. „Šobrīd vēl pāragri runāt par kaut ko konkrētu.”

Saviem sociālo tīklu sekotājiem popzvaigzne Britnija Spīrsa parādījusi īsu fragmentu no sava jaunā, visnotaļ pikantā videoklipa „Girls Just Wanna Have Fun”. Tajā viņa redzama melnā bikini ar diviem milzīgiem (neīstiem) tetovējumiem.

Britnija parāda lielisku augumu apakšveļā un pāris neīstus tetovējumus

Saviem sociālo tīklu sekotājiem popzvaigzne Britnija Spīrsa parādījusi īsu fragmentu no sava jaunā, visnotaļ pikantā videoklipa „Girls Just Wanna Have ...

Britnija ir pārāk apaļīga skatuvei