foto: Mārtiņš Ziders
Tā tik ir kleitiņa... Ievai Adamss tērps ar caurspīdīgiem lodziņiem
Ieva Adamss un viņas kleita ar "lodziņiem".
Slavenības
2017. gada 5. aprīlis, 05:51

Tā tik ir kleitiņa... Ievai Adamss tērps ar caurspīdīgiem lodziņiem

Jauns.lv

Žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa nekad nepaliek nepamanīta. Apmeklējot Rīgas modes nedēļu, sabiedrības dāma vienā no vakariem izcēlās ar īpašu kleitu, kura darināta pēc pašas vēlmēm.

Teju katrs Ievas Adamss iznāciens sabiedrībā ir uzmanības vērts. Vienā no vakariem, kad Ieva devās lūkot modes skates, viņa bija tērpusies īpašā kleitiņā, kuras audums bija piemeklēts pēc Ievas vēlmēm. Kleita viscaur bija ar šķietami caurspīdīgiem kvadrātiņiem, kas ne vienam vien garāmgājējam lika atskatīties uz sabiedrības dāmas tērpu.

„Šo kleitiņu pasūtīju šuvējai. Es sapratu, ka manam tērpam vajag logus, pa kuriem saule ielūkosies manā ķermenī,” ar vieglu humora devu par tērpa izvēli teica sabiedrības dāma.

foto: Mārtiņš Ziders
Ieva Adamss Rīgas modes nedēļā. Lai arī Ievai nav nekādu īpašu stila tabu, viņa ļoti prasmīgi spēj apvienot tērpos eleganci ar mazu uzdrīkstēšanās devu.

Ieva Adamss, izejot no mājas, pat nenojauta, ka ar kičīgo kleitu vienā vakarā samulsinās daudzus vīriešus.  Lai gan Ievas kleitas „lodziņi” ieintriģēja garāmgājējus, materiāls bija tāds, ka cauri neko nevarēja redzēt. Tā teikt, „lodziņu” daudz, bet redzēt neko nevar.