foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Keita Mosa izmisusi. Viņas draugu vecāki aizsūtījuši ārstēties tālu prom
Paziņas teic: lai gan supermodelei Keitai Mosai līdzās ir draugi, viņa „nīkst ārā” bez sava mīļotā vīrieša grāfa Nikolaja fon Bismarka, kurš jau divus mēnešus ārstējas no atkarībām pasaules otrā malā.
Slavenības
2017. gada 4. aprīlis, 13:35

Keita Mosa izmisusi. Viņas draugu vecāki aizsūtījuši ārstēties tālu prom

Kasjauns.lv

Pēc šķiršanās no vīra, grupas „The Kills” mūziķa Džeimija Hinca, britu supermodeles Keitas Mosas dzīvē 2015. gada nogalē ienāca jauna mīlestība – ar dažādām dīvainībām apveltītais un atkarību māktais grāfs Nikolajs fon Bismarks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

43 gadus vecā britu supermodele Keita Mosa šobrīd jūtas „ārkārtīgi neapmierināta un nelaimīga,” jo viņas 30 gadus vecais draugs devies uz Amerikas Savienotajām Valstīm, lai ārstētos no atkarībām. Grāfs Nikolajs fon Bismarks Štatos uzturas jau divus mēnešus, kurp viņu ārstēties aizsūtījuši vecāki Debonēra un Leopolds.

„Keita ir ārkārtīgi neapmierināta un nelaimīga, ka viņš ir prom tik ilgi, taču viņa arī saprot, ka tas nāks draugam par labu,” izdevumam „The Sun” pastāstījis kāds supermodeles paziņa. „Viņa nīkst ārā bez Nika un nevar vien sagaidīt, kad viņš atkal būs līdzās.”

„Viņai visapkārt ir draugi, taču tas nav viens un tas pats ,” norāda paziņa. „Viņa vieni pati apmeklē pasākumus, to skaitā bija uz Džordža Maikla bērēm. Viņa šajā dienā ļoti ilgojās pēc Nikolaja atbalsta, bet saprot, kāpēc viņam jābūt projām.”

„Keita šo laiku izmanto, lai pati kļūtu veselīgāka. Kamēr Niks ir Štatos, viņa kopā ar draudzenēm apmeklējusi jogas retrītu.”

Grāfs Nikolajs fon Bismarks

gallery icon
27

Saskaņā ar laikraksta „The Sun” rīcībā esošo informāciju, fotogrāfa Nikolaja vecāki tic, ka šķirtība no Keitas nāks viņu dēlam tikai par labu. Supermodeles pašas agrākās problēmas ar narkotikām radījušas virkni sarežģījumu, lai Mosa spētu iegūt vīzu ieceļošanai ASV.

Lai gan baumo, ka Nikolaja vecāki Keitu uzskata par „sliktu ietekmi” uz viņu dēlu, pērn modele uz īsu laiku izlika mīļoto no savām mājām, tāpēc, ka viņš atteicies piebremzēt ar vētrainām ballītēm.

Keitas Mosas slēpošana kalnos beidzas ar kruķiem

Britu supermodele Keita Mosa ar jauno draugu Nikolaju fon Bismarku devusies slēpot uz Verbjē kūrortu Šveicē. Virkne kritienu viņai beigusies ...

gallery icon
20

Taču jau mēnesi pēc pagājušā gada oktobrī piedzīvotās šķiršanās, pārītis atkal redzēts kopā apmeklējam pasākumus. Abi kopā apmeklēja arī Deivida Bovija mūzikla „Lazarus” pirmizrādes vakaru. „Viņi izskatījās kā pāris. Pavisam noteikti viņi nav šķīrušies uz visiem laikiem,” komentēja kāds aculiecinieks.

Pēdējoreiz abi redzēti kopā šā gada janvārī, kad Keita Londonas viesnīcā „Dorchester” ar vērienu (un lielu alkohola daudzumu) rīkoja savu 43. dzimšanas dienas ballīti.

Pirms dažiem gadiem izdevums „The Sun On Sunday” raksturoja grāfu Nikolaju fon Bismarku kā ļoti īpatnēju personību. Izdevuma rīcībā bija informācija, ka grāfs Nikolajs savulaik dzēris asinis. Viņš pats to atzinis, norādot, ka pamēģinājis šo vampīru cienīgo rituālu ceļojuma laikā Etiopijā. „Es brokastīs dzēru govs asinis, mazgājos upē un gulēju teltī, ko apsargāja bērni ar Kalašņikova automātiem,” izteicies Nikolajs.

Grāfs Nikolajs ir Oto fon Bismarka mazmazmazdēls.

Supermodele Keitas Mosas kāzas

gallery icon
17

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās