Freimanis lūdzas „Kombuļiem”
Slavenības

Freimanis lūdzas „Kombuļiem”

Jauns.lv

TV šovā „Latvijas zelta talanti” dzimušās zvaigznes grupa „Kombuļi” izpelnījušās zvaigžņu statusu. Viņiem privāti dziedāt lūdz pat „Tumsas” solists Mārtiņš Freimanis!

Freimanis lūdzas „Kombuļiem”...

Pēc „Kombuļu” koncerta uz Vērmaņparka estrādes skatuves pie mūziķiem pateikties par uzstāšanos pienāca arī dziedātāja Liene Šomase. „Viņa teica, lai tā tikai turpinām!” lepna ir Inese (no kreisās).
Pēc „Kombuļu” koncerta uz Vērmaņparka estrādes skatuves pie mūziķiem pateikties par uzstāšanos pienāca arī dziedātāja Liene Šomase. „Viņa teica, lai tā tikai turpinām!” lepna ir Inese (no kreisās).

„Kombuļu” soliste nenoliedz, ka kopš piedalīšanās TV šovā „Latvijas zelta talanti” krasi uzlabojusies viņas ģimenes finansiālā situācija. Taču pagaidām galvenokārt ieņēmumi par koncertiem tiekot ieguldīti grupas muzikālās darbības attīstībā. „Šobrīd naudiņu ieguldām jaunā mūzikas aparatūrā, domājam arī par jauniem skatuves tērpiem, plānojam izdot savu disku un gatavojamies ķerties pie videoklipa filmēšanas. Protams, varam arī vairāk atļauties kaut ko nopirkt bērniem, paši sev un mājai,” stāsta Inese.

Šo sestdien „Kombuļiem” jāuzstājas mūziķa Normunda Jakušonoka muzikālajā klubā „Četri balti krekli”, kur viņiem uzticēta Ufo „iesildīšana”. „Tas ir liels pagodinājums un arī liela atbildība. Bet man jau liekas, ka ar saviem dzeltenajiem krekliņiem un humoru esam tikpat forši kā „Labvēlīgais tips”!” spriež Inese Cibuļska, atklājot, ka „Kombuļus” novērtējuši arī citi pazīstami Latvijas mūziķi. „Ārkārtīgi sirsnīga ir dziedātāja Liene Šomase – kad pavasarī uzstājāmies Vērmaņparkā, viņa pienāca pie mums, sacīdama labus vārdus, un pastāstīja, ka pat atteikusi divas intervijas, lai tikai varētu atnākt un paskatīties, kā mēs uzstājamies. Pirms pāris dienām man piezvanīja „Tumsas” solists un komponists Mārtiņš Freimanis. Viņš ļoti vēlējās, lai pa telefonu nodziedu viņam mūsu slaveno dziesmu „Dzīvo tā”. Un es dziedāju! Viņš teica komplimentus un pat lūdza atkārtot,” lepna ir „Kombuļu” soliste. Dzimtajā miestā Kombuļos „Kombuļi” gan netiekot lūgti uzstāties. „Vietējie mūs neuztver nopietni. Viņi mūs uzskata par ākstiem, par ko visi smejas. Esmu dzirdējusi, ka ļaudis smej – mēs esot „izbēguši no Strenčiem”! Tomēr pozitīvā ir daudz vairāk – mūsu mājas lapā ir reģistrējušies jau vairāk nekā pusotrs tūkstotis fanu. Nepārtraukti saņemam jaukas vēstules, un kas zina – varbūt kādudien būsim bagātākie un slavenākie visā Kombuļu pagastā!” optimisma pilna ir Inese.

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš