Sportistu blondīnes rāda modes
Slavenības
2009. gada 10. jūnijs, 11:58

Sportistu blondīnes rāda modes

Jauns.lv

Vecrīgas klubā „Coyote Fly” nesen norisinājās modes skate, kurā ar šīs vasaras aktualitātēm modes veikala „Madam Bonbon” klāstā iepazīstināja slavenu Latvijas sportistu mīļotās sievietes.

Modes skate, kurā stilīgos vasaras tērpus demonstrēja basketbolistu un hokejistu daiļās sievas un draudzenes, norisinājās uz bāra letes, un modeļu ampluā iejutās basketbolista Kristapa Valtera sieva Signe, Jāņa Blūma sieva Liene, Gata Jahoviča draudzene Ieva Jurevska, hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne un arī kluba „Coyote Fly” līdzīpašnieka Oskara Skaras laulātā draudzene Laine. Arī paši sportisti bija ieradušies klubā, lai klātienē atbalstītu savas sirdsdāmas. Ballītē nesastapām vienīgi basketbolistu Kristapu Valteru un hokejistu Kasparu Saulieti, kuri bija palikuši mājās kopā, auklējot savus bērnus. „Tas bija aizraujošs, jautrs un interesants pasākums,” kasjauns.lv pēc modes skates atzina izskatīgās dāmas.

Vairāk par to, kas notika modes skates aizkulisēs un kā no modelēm sportistu sievas pārtapa par „Bīstamajām mājsaimniecēm”, lasi žurnāla „Kas Jauns” jaunākajā numurā!

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš, Uldis Lapiņš