Skandalozais basketbolists Šķēle satiekas ar 8. klases skolnieci
Slavenības
2009. gada 23. jūlijs, 15:11

Skandalozais basketbolists Šķēle satiekas ar 8. klases skolnieci

Jauns.lv

Šonedēļ žurnāls „Kas Jauns” atklājis, ka slavenais basketbolists Armands Šķēle (25) beidzot atradis jaunu mīlu – ogrēnieti Elgitu Magoni.

Brīva puiša statusā Latvijas basketbola izlases kandidāts Armands Šķēle aizvadīja aptuveni gadu, kopš pagājušajā vasarā izjuka viņa ilggadējās attiecības ar TV šova „Latvijas princese” dalībnieci Madaru Grīnbergu. Sportists bieži izklaidējās Rīgas naktsklubos draugu kompānijās, izrādot simpātijas arī daiļajam dzimumam, taču nopietnās attiecībās neielaidās.

Tomēr nu jau ilgāk nekā mēnesi Armanda sirds ir aizņemta, un basketbolists iziet sabiedrībā savas jaunās mīlestības apskāvienos. Ar izskatīgo bruneti Elgitu Magoni basketbolists iepazinies savā iecienītajā Vecrīgas klubā „Coyote Fly”, un. kā novērojuši pāra kopīgie paziņas, Armands un Elgita esot nešķirami un neprātīgi iemīlējušies. Tomēr Šķēle ar savu jauno sirdsdāmu ne tikai pa naktīm izklaidējas klubiņos: laimīgais pārītis vairākkārt redzēts ielu basketbola turnīra „Ghetto basket” turnīra apmeklētāju vidū, bet aizvadīto nedēļas nogali, cieši apkampušies, abi apmeklēja „Positivus” festivālu Salacgrīvā. Jaunās draudzenes kompānijā Armands itin bieži vakaros redzēts vizināmies pa Rīgu savā „Porsche Cayenne” džipā, savukārt šīs nedēļas sākumā, pēc pirmās Latvijas basketbola izlases treniņnometnes dienas, aculiecinieki manījuši abus pastaigājamies pa Rīgas naksnīgajām ielām. Vēlajā vakara stundā Armands un Elgita devušies pa Dzirnavu ielu, sportista dzīvokļa virzienā.

Tomēr pēc Armanda Šķēles jauno attiecību publiskošanas atklājušies jauni fakti – viņa jaunā aizraušanās ir nepilngadīga. Pašlaik Elgita Magone ir vien 16 gadu jauna. 17. dzimšanas dienu brunete, kura pavasarī pabeigusi 8. klasi Ikšķiles vidusskolā, svinēs vien oktobrī. Par to šokēts ir Vecrīgas kluba „Coyote Fly” līdzīpašnieks Oskars Skara, kura izklaides vietā Elgita jau ilgu laiku esot bieža viešņa. „Jā, protams, zinu šo meiteni, bet par to, ka viņa ir nepilngadīga, man ir pirmā dzirdēšana. Biju pārliecināts, ka Elgitai ir vismaz 19–20 gadu! Klubā apmeklētājus rūpīgi kontrolējam,  apsargi jauniešiem lūdz uzrādīt personu apliecinošus dokumentus,” sašutis ir uzņēmējs. Skara gan atzīst: „Ir bijušas reizes, kad atklājies, ka nepilngadīgie cenšas iekļūt klubā, izmantojot citu personu dokumentus vai viltotas skolēnu apliecības. Varbūt, ka arī šis ir viens no tiem gadījumiem.”

Kā stāsta zinātāji, Armands Šķēle nav pirmais sabiedrībā pazīstamais puisis Elgitas Magones dzīvē. Iepriekš viņa satikusies ar TV šova „Latvijas Zelta talanti” dalībnieku – aktrises Rēzijas Kalniņas uzslavēto virtuozo un lokano dejotāju Hariju Atelsonu.

Baiba Butkovska

Foto: Renārs Buivids, Artūrs Pavlovs ("Pussy Lounge"), no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva