Lembergs no Francijas atgriežas ar jaunu hūti
Slavenības
2009. gada 11. augusts, 07:02

Lembergs no Francijas atgriežas ar jaunu hūti

Jauns.lv

Politiskajās aizkulisēs mēļo, ka jau visai drīz par premjeru varētu kļūt Ventspils mērs Aivars Lembergs. Tikām pats politiķis, kurš arī beidzamajā laikā šķiet īpaši sarosījies, nesen no Francijas pārvedis jaunu, elegantu platmali.

Par Ventspils pilsētas mēru Aivars Lembergs tika atkārtoti ievēlēts jūlija sākumā, bet pavisam drīz pilsētas galva jau devās atvaļinājumā. Brīvdienas Lembergs pavadīja Francijas dienvidos, kūrortpilsētā Kannās.

Kad pēc atpūtas Francijā kasjauns.lv glīti iedegušo Ventspils pilsētas mēru sastapa Rīgas lidostas VIP zonā, Aivars Lembergs bija smaidīgs un labā noskaņojumā. No automašīnas, kas politiķi atvizināja no lidlauka, rokas bagāžas somas Lembergs izcēla pats. Viens no nesamajiem bija maisiņš no ekskluzīvā vīriešu apavu butika „Jeff Bottier”. Šis veikals slavens ar to, ka tajā iespējams iegādāties ne tikai gatavus apavus, bet veikt arī individuālus pasūtījumus. Kādas kurpes Francijā sapircis Lembergs, politiķis neatklāja, taču savu jauno hūti gan neslēpa. Maisiņa virspusē bija redzama jauna, balta platmale – ideāla pastaigām gar pludmali pa Kannu gleznaino Kruazetas bulvāri.

Aivars Lembergs jau daudzus gadus iecienījis platmales. Klasiskas hūtes, lai arī šobrīd nav lielākais modes kliedziens, aktuālas bijušas vienmēr. Viens no pazīstamākajiem Latvijas politiķiem, kurš arī bija pazīstams kā liels platmaļu mīļotājs, bija kādreizējais premjers, vēlāk arī prezidents Kārlis Ulmanis. Pat viņa piemineklī bronzas statujai pie krūtīm piespiesta klasiska hūte.

Inta Mengiša/Foto: Nora Krevņeva