Selīnai Dionai mazulis no olšūnas, kas iesaldēta pirms astoņiem gadiem!
Slavenības
2009. gada 21. augusts, 11:00

Selīnai Dionai mazulis no olšūnas, kas iesaldēta pirms astoņiem gadiem!

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona šobrīd gaida otro mazuli. Viņas ārsts apstiprinājis, ka grūtniecība iestājusies no olšūnas, ko dziedātāja klīnikā iesaldējusi pirms astoņiem gadiem!

Filmas „Titāniks” tituldziesmas „My Heart Will Go On” izpildītāja Selīna Diona (41) tikai šonedēļ uzzināja, ka abi ar vīru Renē Andželilu (67) nākamā gada maijā kļūs par vecākiem. Parasti gan zvaigznes izvairās publiski dalīties priekā, ja grūtniecības stadija ir tik agrīna.

Dziedātājai grūtniecība iestājusies izmantojot „in vitro” metodi (IVF) – tas nozīmē, ka olšūna apaugļota ārpus sievietes organisma. Pasaulē šo aizvien uzskata par visefektīvāko neauglības ārstēšanas veidu.

Apaugļotā olšūna iesaldēta 2001. gadā, kad Diona un Andželils gatavojās kļūt par vecākiem pirmajam kopīgajam bērniņam. „Mēs sešus gadus centāmies tikt pie Renē Šarla,” pērn Opras Vinfrijas sarunu šovā norādīja Selīna.

Dziedātājas ārsts Zevs Rozenveiks pastāstījis, ka šāda procedūra nav nekas neparasts, jo reizēm iesaldētie embriji gaida pat desmit un piecpadsmit gadu. Pēc olšūnas ievietošanas topošās māmiņas vēdera dobumā, attīstījusies normāla grūtniecība un pasaulē nācis veselīgs mazulis. Novēlam arī Selīnai un Renē laimīgi sagaidīt savu otro brīnumu.


Gerda Ansone, Foto: Bulls Press