Vilsons apprecas 09.09.09.
Slavenības
2009. gada 10. septembris, 13:15

Vilsons apprecas 09.09.09.

Jauns.lv

Maģisko datumu - 09.09.09. - par savu kāzu dienu izvēlējās arī aktieris, režisors un TV spēles „Zelta drudzis” vadītājs Mārtiņš Vilsons, kurš šajā datumā intīmā ceremonijā Dzimtsarakstu nodaļā apņēma par sievu ilggadējo draudzeni un abu trīs bērniņu - Gustava, Jēkaba un Gundegas Annas - mammu Zani Lūciņu.

„Izvēlējāmies šo datumu, jo tajā ir trīs devītnieki. Aiz trejdeviņiem kalniem, aiz trejdeviņām jūrām viņi dzīvoja ilgi un laimīgi,” ar pasakas vārdiem zīmīgā datuma izvēli raksturo jaunā sieva Zane, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

„Nu oficiāli esmu Vilsona kundze,” lepojas trīs bērnu māmiņa.

Lai gan 9. septembris iekritis trešdienā – dienā, kad parasti nenotiek laulību reģistrācija, tā kā tik daudzi pāri izrādījuši interesi par šo datumu, izdarīts izņēmums, un dzimtsarakstu nodaļas tika vērtas jaunajiem pāriem arī trešdienā, nevis, kā parasts, tikai piektdienā un sestdienā. Zīmīgajā datumā Rīgas dzimtsarakstu nodaļās savu laulību bez Vilsoniem vēlējušies reģistrēt vēl 50 citi pāri.

Nav šaubu, ka devītnieks patiešām ir laimīgs skaitlis Vilsonu ģimenei – Mārtiņam un Zanei ir trīs bērniņi, kuri visi arī piedalījušies laulību ceremonijā, un, kā spriež Zane, „katram bērniņam tika pa vienam no trim devītniekiem”. No idejas par deviņiem bērniem Zane gan smejoties atsakās – ar trim esot gana, turklāt trīs ir trešā daļa no devītnieka!

Lielu balli par godu kāzām Vilsoni nav rīkojuši - ceremonija notikusi intīmā un mīļā gaisotnē. Vai tagad, kad pāra attiecības reģistrētas oficiāli un abi nu ir vīrs un sieva, kas mainījies arī abu attieksmē vienam pret otru?

„Sajūtas, esot precētiem, ir ļoti, ļoti labas,” priecājas laimīgā sieviņa. „Ceru, ka šo īpašo sajūtu saglabāsim vēl ilgi, ilgi! Jūtamies ļoti iemīlējušies un pelnījuši medusmēnesi.”

Kādā ārzemju ceļojumā medusmēnesī doties gan Vilsonu pāris neplāno, viņiabi baudīs viens otra sabiedrību tepat Latvijā.

Jauno pāri sveic un laimīgu laulību novēl arī portāls kasjauns.lv !

Zane Vilka/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva