Slavenības
2009. gada 30. decembrī, 09:19

TV gatavo Vecgada pārsteigumu! Zvaigžņu aizkadra trakulības

Jauns.lv

Par godu gadu mijai LTV1 klubā „Discotheque” pirmdien filmēja vērienīgu pasākumu, kas televīzijas ekrānos būs skatāms 31. decembrī no pulksten 21 kā projekts „Mūsu 2009”. Tajā patiešām netrūka dabiskas jautrības, iemīļotu mākslinieku un žurnālistu, balvu un zvaigžņu trakulību.

TV gatavo Vecgada pārsteigumu! Zvaigžņu aizkadra t...
Šis tas pasākumā būs darāms arī hokejistam Sandim Ozoliņam. Interesanti, vai Dāvids Erenštreits un Armands Tripāns sportistu informē par to, ka nāksies arī dejot?
Šis tas pasākumā būs darāms arī hokejistam Sandim Ozoliņam. Interesanti, vai Dāvids Erenštreits un Armands Tripāns sportistu informē par to, ka nāksies arī dejot?

Lai arī vēl nesen presē varējām lasīt, ka televīzijas kompānijas šogad īpašus gadu mijas pasākumus nefilmēs līdzekļu trūkuma dēļ un iztiks ar jau sagatavotiem mākslinieku koncertiem, Kasjauns.lv. bija liecinieks tam, kā jaunatvērtajā Rīgas klubā LTV1 organizēja krāšņu ballīti saviem skatītājiem. Tiesa, paši skatītāji tajā nepiedalījās, taču nenoliedzami apmēram septiņu stundu ilgais darbs no TV žurnālistu un radošo darbinieku puses bija domāts tikai un vienīgi svētku noskaņas radīšanai ikviena skatītāja mājā.

LTV1 VECGADA PĀRSTEIGUMS

„Mūsu 2009” būs oriģināls un aizraujošs izklaidējoši informatīvs raidījums, kurā svarīgākos gada notikumus 11 nominācijās noteiks gan LTV skatītāji, gan LTV žurnālisti. Vecgada šovs iecerēts kā atraktīvs un izklaidējošs raidījums ar sabiedrībā populāru cilvēku piedalīšanos, intervijām un skaistas mūzikas priekšnesumiem. Koncertā piedalīsies „Latvian Blues Band”, „Labvēlīgais tips”, Pits Andersons, Andris Ērglis, grupa „PER” , Sabīne Berezina un Mārtiņš Freimanis, „Keksi”, Intars Busulis, Jānis Stībelis, „Melo-M”, „Laimas muzikanti”, Karaliskā improvizācijas teātra mākslinieki, Ivo Fomins, Igo, „Sīpoli” un „Putnu balle”. Vakara vadītāji – Kristīne Virsnīte un Uģis Joksts.

Ko varam gaidīt Vecgada vakarā, skatieties bilžu galerijā

Ieva Valtere / Foto: Mārtiņš Ziders