Jānis Krēvics kaimiņiem rada svētku sajūtu
Slavenības
2009. gada 31. decembris, 06:39

Jānis Krēvics kaimiņiem rada svētku sajūtu

Jauns.lv

Raidījuma „Nekā personīga” analītiskā žurnālista Jāņa Krēvica privātā dzīve pēdējā laikā tikusi apspriesta ne īpaši labā gaisotnē, jo nāca gaismā fakts, ka ārēji kārtīgais un solīdais Jānis ir rīkojies diezgan nedžentlmeniski un gandrīz vai altāra priekšā pametis līgavu. Taču kaimiņi par Jāni ir labās domās, jo tieši viņš un viņa draudzene Evija Kerija Fārenhorste spējuši radīt svētku sajūtu visā trepju telpā.

Kāda portāla kasjauns.lv lasītāja raksta, ka iesākumā trepju telpā pretī dzīvoklim, kurā dzīvo Jānis Krēvics ar draudzeni, parādījies liels egļu zars ar rotājumiem. „Man tas likās ļoti forši, un, no rīta ejot uz darbu, to ieraugot, viennozīmīgi radās vismaz neliela svētku sajūta,” raksta anonīmā lasītāja, pieminot, ka iespējams tieši šis pāris esot „vainojams” pie tik patīkamām sajūtām.

Savukārt tieši Ziemassvētkos uz pārīša dzīvokļa namdurvīm parādījusies skaista kartīte ar uzrakstu „Priecīgus Ziemassvētkus”, kas acīmredzot domāts kaimiņiem. „Kāds atsaucīgs kaimiņš nākamajā dienā uz A4 lapas ar rozā flomāsteru uzrakstīja „Paldies! Jums arī priecīgus Ziemassvētkus!” viņa raksta. Uz ko Krēvics ar draudzeni arī nav palikuši atbildi parādā un atkal rotājuši savas durvis ar vēl vienu zīmīti „Paldies, man ir vislabākie kaimiņi! : )”.

„Tā nu mūsu trepju telpa ir kļuvusi gandrīz vai interaktīva,” smejas rakstītāja un priecājas, ka nopietnais ziņu moderators ar caururbjošo skatienu spēj būt arī jautrs un ar humoru apveltīts puisis. Protams, ir pamatotas aizdomas, ka ar šīm zīmītēm visdrīzāk tomēr nodarbojas viņa draudzene Evija, kas strādā par frizieri skaistumkopšanas salonā „BBbinnija”, taču tas nemaina lietas būtību.

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva