Eltons Džons palīdzējis Eminemam tikt galā ar narkotiku atkarību
Slavenības
2010. gada 4. janvāris, 11:21

Eltons Džons palīdzējis Eminemam tikt galā ar narkotiku atkarību

Jauns.lv

Britu mūzikas veterāns Eltons Džons atklājis, ka viņš vairāk nekā gadu palīdzējis amerikāņu reperim Eminemam tikt galā ar atkarību no narkotiskām vielām.

Kā atklāja Džons, kas astoņdesmitajos gados spēja atbrīvoties no kokaīna atkarības, viņš kā bijušais atkarīgais ar prieku palīdz cilvēkiem, ja tie vēlas viņa palīdzību, tomēr nereti narkotikas padara cilvēkus tik lecīgus un augstprātīgus, ka viņi atsakās no viņa piedāvātās palīdzības.

"Esmu palīdzējis Eminemam pēdējo 18 mēnešu laikā, un viņam iet spīdoši," sacīja 62 gadus vecais mūziķis intervijā ar britu radio "Radio Five Live".

Abi mūziķi pirmo reizi satikās 2001.gada "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā. Neskatoties uz Eminema izteiktajiem komentāriem par homoseksuālismu, abi kļuva par draugiem. Nesen reperis kādā intervijā atzina, ka Eltons Džons bija pirmais, kam viņš piezvanīja, kad nolēma risināt savu atkarības problēmu. "Eltonam pagātnē arī bijusi atkarības problēma. Tāpēc, kad es nolēmu dzīvot skaidrā, es zvanīju viņam, jo viņš pazīst šo biznesu un dzīves stilu un zina, cik tas var būt drudžains."

LETA/Foto: Bulls Press