Šomase Valentīna dienā vēlas dalīties mīlestībā ar faniem
Slavenības
2010. gada 14. janvāris, 08:44

Šomase Valentīna dienā vēlas dalīties mīlestībā ar faniem

Kasjauns.lv

Dziedātāja Liene Šomase, kura vasaras sākumā gaida nākam pasaulē savu pirmo bērniņu, negrasās pazust no skatuves un doties atvaļinājumā. Mūziķe aizvien aktīvi koncertē, un 14. februārī sola sniegt krāšņu koncertu Valmierā.

„Ir ļoti liels prieks, ka šovā iemantojām lielu publikas mīlestību, un lai arī šovā neuzvarējām, cilvēki vēlas arī mūsu kori sastapt koncertos,” gandarīta ir Valmieras Dzeltenā Saules kora vadītāja Liene Šomase.

Skanīgās balss īpašniece kasjauns.lv atzīst, ka viņasprāt Valentīna diena jeb Visu mīlētāju svētki nav tikai diena, ko pavadīt divatā ar mīļoto cilvēku. Skatuves māksliniece priecājas, ka mīlestības svētkos viņa varēs dalīties pozitīvās emocijās arī ar saviem klausītājiem. „Es ticu, ka koncerts Valmierā būs ļoti skaists un īpašs,” bilst dziedātāja.

Lienes Šomases un Valmieras Dzeltenā Saules kora Lielkoncerts 14. februārī norisināsies Valmieras drāmas teātrī, un tajā būs dzirdamas jau pazīstamas un iemīļotas dziesmas no TV šova „Koru kari 2” repertuāra. Kā īpašie viesi uzstāsies arī draugi – Ingus Ulmanis un Cēsu Baltais Mēness koris un Jāzepa Vītola Valmieras mūzikas skolas audzēkņi. Par muzikālo noformējumu gādās Kristapa Krievkalna grupa.

Liene Šomase atzīst, ka bērniņa gaidīšanas laikā aizvien turpina aktīvi darboties, un neuzskata, ka gaidāmais lielais notikums būtu par iemeslu doties atvaļinājumā. „Man šķiet, ka tas ir novecojis stereotips, ka šajā laikā sieviete to vien dara kā atpūšas,” spriež Liene un piebilst: „Pēc lielkoncerta Valmierā jau pašlaik ir ieplānoti vēl pāris koncerti kopā ar Valmieras kori, tāpat pavasarī man ir gaidāmi solo koncerti. Aizvien turpinu darboties arī Marijas Naumovas studijā, kur palīdzu pasniegt bērniem vokālās nodarbības,” pirmdzimto atvasīti muzikālā gaisotnē gaida Liene Šomase. Arī gadumiju dziedātāja sagaidījusi visai aktīvi. „Kopā ar draugiem svinējām jūras krastā, baltā, sniegotā pludmalē. Tas bija patiešām skaisti.”