Hercogiene iziet sabiedrībā DESMIT gadus vecā mētelītī! FOTO
Apmeklējot Hilsboro pils dārza svētkus Ziemeļīrijā, hercogiene Ketrīna bija ģērbusies elegantā krēmkrāsas mētelīti no žakarda auduma. Pirmoreiz viņai tas bijis mugurā jau pirms desmit gadiem.
Slavenības
2016. gada 18. jūnijs, 11:23

Hercogiene iziet sabiedrībā DESMIT gadus vecā mētelītī! FOTO

Jauns.lv

Tauta hercogieni Ketrīnu (34) mīl un ciena par to, ka viņa nevairās iziet sabiedrībā vienā un tajā pašā tērpā atkārtoti. Viņa nesmādē tērpus, ko vilkusi pirms diviem, trim un pieciem gadiem. Savukārt pavisam nesen, dodoties oficiālā vizītē uz Hilsboro pili Ziemeļīrijā, hercogiene bija tērpusies džakarda auduma mētelī, kas pirmoreiz viņai mugurā redzēts pirms... desmit gadiem!

Skaistam un elegantam tērpam vērtība nezūd. Tikai daža klīrīga bagātniece uzskatīs, ka ir apkaunojoši iziet sabiedrībā tērpā no pērnā gada kolekcijas, kur nu vēl dažus gadus vecā apģērbā, jo visam taču ir jābūt no slavenu zīmolu visjaunākajām kolekcijām. Par to tauta mīl Ketrīnu – ka viņa šādas uzskatus ignorē. Turklāt izdara to ar grāciju!

Princis Viljams (33) ar sievu hercogieni Ketrīnu apmeklējis ASV vēstniecību Londonā, lai tiktos ar vēstnieku un parakstītos līdzjūtību grāmatā, godinot Orlando slaktiņā bojā gājušos. Tūlīt pēc tam pāris devies oficiālā vizītē uz Ziemeļīriju, kur piedalījies Hilsboro pils gadskārtējos dārza svētkos un svinīgas ceremonijas laikā iestādījis koku.

Dārza svētkiem Ketrīna bija izvēlējusies krēmkrāsas mētelīti no greznā žakarda auduma un izskatījās eleganta kā vienmēr. Hercogienes gaumes apjūsmotāji jau atklājuši, ka viņu stila ikona šajā tērpā redzēta jau agrāk. Šo mētelīti pirmo reizi Ketrīna uzvilkusi pirms desmit gadiem! Viņa tajā apmeklējusi Kornvolas hercogienes Kamillas meitas Loras Pārkeres Boulzas un Harija Lopesa kāzas 2006. gadā.

Krēmkrāsas mētelītis ir Ketrīnas iecienītāko svētku drānu skaitā. Viņa tajā redzēta arī 2011. gadā, kad apmeklēja princeses Annas meitas Zāras Filipsas un Maika Tindala kāzas. Gadu vēlāk – 2012. gadā – hercogiene šo mētelīti uzvilka, dodoties uz paraolimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju.

Viesojoties Hilsboro pils dārza svētkos, Ketrīna tērpu bija papildinājusi ar zelta auskariem ar topāziem un rozes formas cepurīti no zīmola „Lock&Co” kolekcijas. Matus viņa bija ieveidojusi elegantā mezglā uz viena sāna. Pie mēteļa atloka viņa piespraudusi zelta brošiņu, kam bija āboliņa lapas forma. To viņai kā dāvanu kāzās pasniegusi britu armijas Īru gvarde.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press