Didžus, neraugoties uz kritiku, neslēpj savu augumu! FOTO
2010. gada 23. februāris, 06:01

Didžus, neraugoties uz kritiku, neslēpj savu augumu! FOTO

Jauns.lv

TV šova „Dejo ar zvaigzni 3” aizvadītās svētdienas pārraidē aktrise un trīs bērnu māmiņa Santa Didžus ieradās daudz piegulošākā kleitā nekā iepriekš.

Lai gan deju šova atklāšanas raidījumā Santa Didžus no žūrijas saņēma ieteikumu nomest svaru, aktrise neuzskata, ka sievietei, kura auklē nepilnus sešus mēnešus vecu mazuli, būtu jākautrējas par savām formām. TV raidījuma „Māmiņu klubs” vadītāja, kaut jutās sāpināta par žūrijas nesaudzīgajām un pat nepieklājīgajām replikām, otrajā šova tiešraidē bija izvēlējusies tērpu, kas vēl vairāk izcēla viņas auguma aprises. Šoreiz gan žūrija neatļāvās aizskarošu piezīmju izteikšanu par izskatu, kritizējot un izvērtējot vien deju soļus un priekšnesuma kvalitāti.

Starp citu, deju šova sakarā Santa Didžus jau piedzīvojusi kādu interesantu gadījumu saistībā ar kleitām. Proti, „Dejo ar zvaigzni 3” oficiālajā fotosesijā aktrise bija tērpusies īsā melnā kleitiņā, kurā savulaik deju šovā uzstājusies arī pirmā deju šova uzvarētāja Aleksandra Kurusova. Izrādās, šādās situācijās Latvijas šovu dalībnieki nonāk visai bieži. Galvenais iemesls – mūsu valsts ir pārāk maza, un uz katru raidījumu visiem pāriem šova veidotāji jaunus tērpus nevar atļauties sagādāt. Tāpēc visbiežāk slavenībām tiek piedāvāti tērpi no pašmāju stilistu kolekcijām un dažādām vakarkleitu nomām. Lai neliktu šova zvaigznēm justies neērti, šogad „Dejo ar zvaigzni 3” veidotāji nomainījuši šova galveno stilistu. Pieredzējušās stilistes Zanes Pallo vietā nu par zvaigžņu ģērbēju kļuvis modes mākslinieks Roberts Krauze. Tomēr, ņemot vērā, ka dizainera specifika nav sporta deju tērpi un kleitas tāpat vajadzēs aizlienēt, iespējams, arī šajā deju šova sezonā skatītāji pamanīs kādu šovu gaismās jau iepriekš mirdzējušu štāti.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva