Didžus bērns ēd šovā
2010. gada 23. februāris, 07:00

Didžus bērns ēd šovā

Jauns.lv

Lai tiktu pie kārtējās maltītes, aktrises Santas Didžus un bārmeņa Arņa Bikšus jaunākais dēliņš Rūdis seko līdzi mammai pat uz deju šovu.

­

Aktrise, raidījuma Māmiņu klubs vadītāja un trīs bērnu māmiņa Santa Didžus nu piedalās arī TV šovā Dejo ar zvaigzni 3.

Viņas jaunākajam dēliņam Rūdim tūlīt būs seši mēneši. Būdama atbildīga māmiņa, Santa raugās, lai bērna ēdienkartē būtu vien tas, ko spēj nodrošināt pati.

Tāpēc nav brīnums, ka Rūdis tēta Arņa pavadībā seko līdzi mammai gan uz šova mēģinājumiem, gan koncertu.

Kas Jauns jau rakstīja, ka Santa Didžus šovā piekrita piedalīties tikai ar norunu, ka vīrs atgādās mazuli uz maltītēm, kur un kad vien vajadzēs.

Kā novēroja Kas Jauns, mazais Rūdis ieradās arī uz šova atklāšanas koncertu. Noskatījies pirmos priekšnesumus, viņš kopā ar tēti koncertu pameta, tā arī nesagaidījis māmiņas uzstāšanos.

Uz to abus starpbrīdī vedināja pati Santa, teikdama, ka koncerta skaļums un vide tik mazam bērnam nav pieņemama.

„Rūdim joprojām ļoti labi garšo mamma un tikai mamma!” sarunā ar Kas Jauns lepni atklāja Didžus, rēķinādama, ka koncerta dienā vien zēns studijā pabijis divas reizes, bet pusdienlaikā viņa devusies mājās, lai pupu mazulim nogādātu pati.

Jautāta, vai nebaidās, ka šova milzīgais uztraukums varētu negatīvi ietekmēt krūts barošanu (stresa dēļ piens mēdz pazust), Didžus atzīst, ka, domājot par bērnu, iemācījusies uztraukumu sevī neielaist.

Ieva Valtere/Foto: Mārtiņš Ziders