Indriksona sievai 20 gadus jaunāks mīļākais
Slavenības
2010. gada 21. aprīlis, 11:26

Indriksona sievai 20 gadus jaunāks mīļākais

Jauns.lv

Futbola kluba „Skonto” prezidenta, miljonāra Gunta Indriksona sieva Vita Indriksone (46) jau ilgāku laiku dzīvojot kopā ar savu darbinieku, viņai piederošās kafejnīcas „Opium” šefpavāru Rolandu Kupicu (26).

Miljonāra Gunta Indriksona un viņa sievas Vitas laulība izjukusi pirms vairākiem gadiem, taču tā aizvien vēl nav šķirta oficiāli. Gan saviesīgus izklaides pasākumus, gan sporta sacensības Indriksoni jau gadiem apmeklē atsevišķi, taču par izjukušo ģimeni viņi publiski nerunā. Vita Indriksone jau vairākkārt redzēta izejam sabiedrībā par sevi daudz jaunāku vīriešu pavadībā, taču Guntim Indriksonam attiecībās ar kādu jaunkundzi ir dzimis bērns. Pēc kasjauns.lv rīcībā esošās informācijas, attiecības ar mazuļa māti miljonārs jau pirms kāda laika pārtraucis, un tagad Indriksons esot jaunas mīlas meklējumos.

Tikām uzņēmēja aizvien laulātā draudzene Vita Indriksone jau vismaz gadu lolo siltas jūtas pret kādu izskatīgu jaunekli. Par Indriksoni 20 gadus jaunākais puisis Rolands Kupics strādā par šefpavāru Vitai piederošajā kafejnīcā „Opium”. Nesen viņš arī pats kļuvis par uzņēmēju – aizvadītā gada nogalē viņš reģistrējis savu uzņēmumu „Bučas un Partneri”, un vienīgais firmas īpašnieks ir Kupics.

Savu jauno mīlu Indriksone vairs neslēpj, un aizvadītajā nedēļas nogalē kopā ar Rolandu viņa apmeklēja rokgrupas „Metallica” koncertu „Arēnā Rīga”. Pārītis biļetes iegādājās turpat koncerta norises vietā, un šovu skatījās, sēžot VIP ložā.

Kā vēsta dzeltenā prese, jau kādu laiku Indriksone un Kupics dzīvojot kopā uzņēmējas savprupnamā Ķīšezera krastā. Rītos puisis visai bieži redzēts, izbraucam baltā Porsche Cayenne džipā no Vitas Indriksones nama pagalma, un nereti kopā ar viņu automašīnā sēžot arī pati Indriksone.


Kasjauns.lv/Foto: Dmitrijs Kijonoks